Kontakt oss her
Industriell automasjon

Automasjon for næringsmiddelbransjen

LINAK aktuatorløsninger bidrar til bedre ergonomi ved arbeidsbord i industrikjøkken og hjelper til med å fjerne lokk på store kjeler, betjene oppvaskmaskiner og flytte store stekepanner.

Automasjon for næringsmiddelbransjen

Sikre aktuatorløsninger i industrikjøkken

Riktig ergonomisk design blir stadig mer populært og er ikke lenger forbeholdt funksjonærer. Lange arbeidsdager med repeterende oppgaver, stående ved benken i et industrikjøkken, kan slite ut selv den mest energiske kjøkkensjef. Integrering av elektriske aktuatorer i kjøkkenbenker og kjøkkenutstyr kan forbedre arbeidsplassen på flere måter:

  • Høyere sikkerhet med utprøvde og testede aktuatorløsninger
  • Aktuatorer er miljøvennlige, kostnadseffektive og enkle å installere
  • Fleksible løsninger som passer dine behov

Sikkerhet er førsteprioritet i moderne industrikjøkken med store kjeler, stekepanner, fettete håndtak og kanskje glatte gulv. Det er like viktig å ha et justerbart arbeidsbord i optimal ergonomisk høyde, som å ha en aktuator til å flytte på varmt, vått eller tungt utstyr. LINAK elektriske aktuatorer kan bidra til sikker fjerning av lokk på kokende kjeler, fjerning av deksler på miksere eller senking av beholdere ned i frityrolje.

Pålitelig bevegelse trygger kjøkkenpersonalet
LINAK aktuatorer blir grundig testet for å sikre at de fungerer problemfritt også under svært tøffe forhold. Ved temperaturforandringer, kontinuerlig vibrasjon, støt eller skumping vil likevel aktuatorene fortsette å fungere. Og etter en lang arbeidsdag tåler de glatt den obligatoriske vasken. 

Spar både energi og vedlikehold
Moderne elektriske aktuatorer bruker energi bare når de beveger seg. Energiforbruket ved standby er nesten null, og siden elektriske aktuatorer ikke har pneumatiske eller hydrauliske pumper, kompressorer og slanger, er de mye enklere å installere. Det er heller ingen risiko for at LINAK aktuatorer skal lekke olje eller andre forurensende væsker, og derfor er vedlikehold overflødig.

Opplev en fleksibel løsning som passer til dine produkter
Ingen kjøkken er like. Størrelser og funksjoner varierer, og LINAK aktuatorløsninger blir ofte tilpasset næringsmiddelutstyr i samarbeid med produsentene. LINAK har et globalt nærvær, så support og produkter finnes alltid i nærheten.
Les mer
Lineær aktuator LA31
Aktuatorløsninger fra LINAK - Perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på mat og drikke

Med sitt utvalg av aktuatorer av rustfritt stål har LINAK fokusert både på mattrygghet og ergonomi.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Industriell automasjonsløsning

LINAK aktuatorer gir intelligent bevegelse, presis justering og nøyaktig mating med moderne industriautomasjon.

Les mer

Videoer om automasjon for næringsmiddelbransjen

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt for automasjon i næringsmiddelbransjen. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss