Kontakt oss her
Industriell automasjon

Pakkemaskiner

LINAK elektriske aktuatorer gir intelligent automasjon av pakkeprosesser ved å justere maskineri slik at det passer til produkter av forskjellige former og størrelser.

Pakkemaskiner

Alt-i-ett-aktuatorer for pakkemaskiner

Det er et økende behov for automasjon av industriell pakking. Fleksibilitet er en nøkkelfaktor, og det er viktig at maskinen raskt kan justeres for pakker av forskjellige størrelser og former. Men ofte innebærer dette mer komplekse systemer og store investeringer. Med elektriske aktuatorer har du imidlertid en pålitelig løsning med flere fordeler som gir deg et konkurransefortrinn.

  • Miljøvennlig og renslig system med lavt energiforbruk
  • Alt-i-ett-løsninger med lite behov for vedlikehold
  • Kostnadseffektive løsninger fra lokale leverandører

Frasen "større, bedre, raskere" er betegnende for dagens industrielle pakking. Den generelle trenden går mot elektrisk drift, og kundene ønsker å kunne overvåke og justere maskin-høyden nøyaktig, løfte sikkerhetsdeksler eller posisjonere f.eks. lukkeanordninger helt presist. Og selvfølgelig med minimalt tidsforbruk. 

Bli miljøvennlig og spar energi
Elektriske aktuatorer har ingen energikrevende kompressorer eller oljepumper. Det betyr at strømforbruket er ubetydelig når aktuatoren er i standby-modus, dvs. når den ikke beveger seg. Videre har elektriske aktuatorer ingen svake punkter, som slangekoblinger, og det kan derfor ikke oppstå oljelekkasje som kan forurense miljøet eller søle til varer. LINAK aktuatorløsninger har et minimalt CO₂-avtrykk.

Opplev avansert enkelhet og reduserte vedlikeholdskostnader
Elektriske aktuatorer har ingen slanger, pumper og kompressorer og trenger derfor ikke vedlikehold. Dessuten er LINAK aktuatorer betydelig enklere å installere enn andre aktuatorer, på grunn av det kompakte designet og det store utvalget av størrelser. Når den er installert, kan den intelligente løsningen integreres med nesten ethvert kontrollsystem og vil gi bedre overvåking, flere kontrollalternativer og økt automasjon.

Kutt kostnadene og reduser nedetiden til et minimum
LINAK aktuatorer har færre mekaniske deler enn andre aktuatortyper. Alle produkter er grundig testet før lansering, noe som innebærer mindre slitasje, lengre levetid og betydelig mindre nedetid. Generelt betyr den enkle integreringen og alt-i-ett-oppstillingen at våre løsninger er "plug-and-play", og våre lokale eksperter er alltid i nærheten for å hjelpe deg å finne den mest kostnadseffektive løsningen.

Les mer
Lineær aktuator LA12
LINAK elektriske aktuatorer - nøyaktige bevegelser i pakkemaskiner play-icon

LINAK elektriske aktuatorer - nøyaktige bevegelser i pakkemaskiner

Aktuatorløsninger fra LINAK - Perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer

Filer

Fokus på industriautomasjon

I denne brosjyren presenterer vi forskjellige alternativer for plassering av aktuatorsystemer som kan øke produktiviteten ved industriautomasjon.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Industriell automasjonsløsning

LINAK aktuatorer gir intelligent bevegelse, presis justering og nøyaktig mating med moderne industriautomasjon.

Les mer

Videoer om pakkemaskiner

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i pakkemaskiner. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Aktuatorløsninger fra LINAK - Perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekt bevegelse for industrielle automasjonssystemer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss