Kontakt oss her
Solskjerming

Solskjermingssystemer

LINAK aktuatorer bidrar til redusert energiforbruk og optimal klimakontroll inne i bygninger ved justering av pergolaer og persienner.

Aktuatorløsninger gir bedre solskjerming

Stadig flere myndigheter over hele verden gir skattelette for energisparende tiltak. Dette oppmuntrer eiendomseierne til å prøve å finne metoder for å redusere energiforbruket og minimere CO₂-avtrykket, samtidig som optimal innendørs klimakontroll opprettholdes. Integrering av intelligente aktuatorer med solskjermingssystemer som persienner og pergolaer, gir deg mange fordeler:

  • Miljøvennlig og energieffektivt
  • Vedlikeholdsfritt og enkelt å installere
  • Enkel integrering med driftskontrollsystemer for bygg (BMS)

Uansett om du trenger å justere temperaturen i en kontorbygning eller å skape intelligent solskjerming for en kafé, er det et spørsmål om komfort. Med LINAK aktuatorer kan eierne tilby gjester og ansatte optimal komfort ved å vippe solskjermingen i en perfekt vinkel.

Vær kostnadseffektiv og kutt CO₂-utslippet
Elektriske aktuatorer har lavt energiforbruk. Men det er ikke alt. Automatisert justering av innkommende sollys som en del av bygningens totale ventilasjons- og klimasystem, vil gi eierne glede av ytterligere redusert energiforbruk og CO₂-avtrykk året igjennom.

En vedlikeholdsfri løsning som er enkel å installere
Elektriske aktuatorløsninger har ingen svake punkter. Ingen slanger, pumper eller kompressorer som trenger vedlikehold. Dette gjør også disse løsningene enklere å installere. LINAK aktuatorer leveres også med plug-and-play, som gjør dem svært enkle å implementere, uten behov for eksperthjelp.

Integrer den intelligente løsningen
LINAK aktuatorløsninger kan integreres med de fleste andre kontrollsystemer. Eierne kan automatisere systemer for klimakontroll eller solskjerming og på den måten redusere temperaturfluktuasjoner og energiforbruk. Praktisk for menneskene og bra for miljøet.

Filer

Fokus på vinduspersienner

Ved integrering av persiennesystemer i bygninger blir det enklere å kontrollere lys og varme for bedre innendørsklima og energirate.

Fokus på pergolaer

En pergola gir skygge når solen står høyt på himmelen. Lær hvordan systemløsninger fra LINAK sørger for rask og enkel styring av solskjermingssystemer for pergolaer.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss