Kontakt oss her
Solskjerming

Pergolaer for bygninger

LINAK elektriske aktuatorer bidrar til justerbar og automatisk solskjerming for deg og dine gjester, på terrassen eller kaféen.

Pergolaer

Aktuatorløsninger for pergolaer

Vi blir stadig utsatt for større arbeidsbelastning og effektivitetskrav på jobben, og vi har derfor større behov for kvalitetstid og avslapning i fritiden. Bruk av elektriske lineære aktuatorer for justering av pergolaer og for å skape skygge, har flere fordeler:

  • Renslig og miljøvennlig
  • Enkle å installere og vedlikeholdsfrie
  • Testet for å tåle dårlig vær

Uansett om du har arbeidsplassen ute på terrassen eller bare liker å være utendørs, vil muligheten for å justere en pergola for solskjerming eller ly mot regnet, gi merverdi til uterommet ditt. LINAK aktuatorsystemer innebærer perfekte pergolaløsninger for private hjem og restauranter og kaféer over hele verden.

Miljøvennlig og energisparende
Elektriske aktuatorer avgir ikke olje eller gass. De er så stillegående at gjestene dine sannsynligvis ikke vil legge merke til dem. LINAK aktuatorer har også et lavt energiforbruk og har derfor et minimalt CO₂-avtrykk.

Slapp av og glem alt om vedlikehold
En rent elektrisk løsning har ingen slanger, pumper eller kompressorer. Du slipper derfor regelmessig vedlikehold, noe som er praktisk fordi aktuatorer ofte er plassert utenfor vanlig rekkevidde. LINAK aktuatorer trenger bare strømledninger og datakabler for tilkobling til kontrollsystemet. Det er alt! Det gjør dem ekstremt enkle å installere, og de passer i nesten alle solskjermingssystemer - både de automatiske og de med trådløs styring.

Mange års holdbarhet
LINAK aktuatorer er grundig testet for å sikre at de er holdbare. Det betyr lang levetid og høy driftssikkerhet, uansett værforhold. Den lave spenningen gjør LINAK aktuatorløsninger sikrere for teknikerne og gjestene som nyter skyggen under pergolaen.

Les mer
Bluetooth systemløsning

Filer

Fokus på pergolaer

En pergola gir skygge når solen står høyt på himmelen. Lær hvordan systemløsninger fra LINAK sørger for rask og enkel styring av solskjermingssystemer for pergolaer.

Fokus på vinduspersienner

Ved integrering av persiennesystemer i bygninger blir det enklere å kontrollere lys og varme for bedre innendørsklima og energirate.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Solskjermingssystemer

LINAK aktuatorer bidrar til redusert energiforbruk og optimal klimakontroll inne i bygninger ved justering av pergolaer og persienner.

Les mer

Videoer om pergolaer

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i pergolaer. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss