Kontakt oss her
Solskjerming

Persiennesystemer

LINAK elektriske aktuatorer bidrar til bedre innendørsklima i bygninger ved å kontrollere mengden av sollys. Det innebærer at klimasystemer for avkjøling og oppvarming bruker mindre energi.

Persienner

Aktuatorløsninger for persiennesystemer

Det er økt fokus på energisparing både i private hjem og forretningsbygg. Det stilles krav om mer naturlig lys, og det brukes derfor stadig mer glass. For å oppnå høyere komfort og lavere energikostnader må man kunne kontrollere temperaturen og lysmengden som kommer inn i bygninger. Elektriske aktuatorløsninger kan justere persiennene på bygningen din – og de innebærer fordeler som:

  • Vedlikeholdsfrie og enkle å installere
  • Testet og sertifisert for å fungere feilfritt i all slags vær.
  • Miljøvennlig med lavt energiforbruk

Overalt er man opptatt av innendørsklimaet. Eksperter hevder at naturlig lys øker de ansattes effektivitet samt at luftkvaliteten må være optimal. For å oppnå en optimal innendørstemperatur må fuktighetsgrad og ventilasjon kontrolleres. Persiennesystemer er uvurderlige, og med intelligente aktuatorløsninger er de enkle å justere.

Vedlikeholdsfrie og enkle å installere
Elektriske aktuatorer har ingen slanger, pumper eller kompressorer. Det er derfor enkelt å installere LINAK aktuatorer, og de trenger bare strøm og en datakabel for å kommunisere med klimasystemet. LINAK Plug & Play gjør installeringen enda enklere. Dessuten trenger moderne LINAK aktuatorløsninger for persienner ikke noe vedlikehold. Det er praktisk, siden persienner ofte er plassert utenfor vanlig rekkevidde.

Aktuatorer fungerer i all slags vær
Temperatur og mengde sollys endres mye i løpet av en dag – eller en uke eller et år. LINAK aktuatorer er testet og sertifisert for å fungere feilfritt i all slags vær. Med integrert styring (IC) er det enkelt å integrere aktuatorløsningen med det eksisterende klimasystemet. Det gir kunden mulighet til å ta vare på en bygning både på utsiden og innsiden.

Miljøvennlige løsninger er økonomiske
LINAK aktuatorer har lavt energiforbruk sammenlignet med andre løsninger. Elektriske aktuatorer som er integrert med bygningens generelle klimasystem, vil bidra til å balansere temperaturen og optimalisere oppvarmingseffekten inne i bygningen - noe som gir betydelig redusert strømforbruk og et mindre CO₂-avtrykk. 

Les mer
Bluetooth systemløsning

Filer

Fokus på vinduspersienner

Ved integrering av persiennesystemer i bygninger blir det enklere å kontrollere lys og varme for bedre innendørsklima og energirate.

Fokus på pergolaer

En pergola gir skygge når solen står høyt på himmelen. Lær hvordan systemløsninger fra LINAK sørger for rask og enkel styring av solskjermingssystemer for pergolaer.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Solskjermingssystemer

LINAK aktuatorer bidrar til redusert energiforbruk og optimal klimakontroll inne i bygninger ved justering av pergolaer og persienner.

Les mer

Videoer om persienner

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i persienner. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss