Kontakt oss her
Mobilt landbruksutstyr

Løsninger for mobilt landbruksutstyr

Elektriske aktuatorer fra LINAK gjør det enklere for deg å gi bevegelse til dine produkter og gir mulighet for renere og mer driftsikre landbruksmaskiner over hele verden.

Vedlikeholdsfrie aktuatorer til landbruksmaskiner

Det stilles stadig flere krav til moderne landbruksmaskiner. Landbrukets krav til presisjon og kraftig, driftssikkert utstyr må kunne kombineres med kravene til bærekraftige løsninger som er fleksible, intelligente og enkle å integrere. Med robuste aktuatorer fra LINAK løser du nåtidens utfordringer.

  • Eliminer svake punkter og behovet for vedlikehold
  • Bruk mindre energi og bli miljøvennlig
  • Opplev automasjon med intelligens

Elektriske aktuatorer har en kraft på opptil 15000 N og kan bidra til en rekke viktige oppgaver som utføres av moderne landbruksmaskiner. Fra traktorer til skurtreskere, sprøytemaskiner, spredere eller radsåmaskiner - fordelene er mange. I dag brukes LINAK aktuatorer til justering av gjødsel, salt eller sand i spredere og sprøytemaskiner, og til justering av høyden og vinkelen til trakten på skurtreskere. De blir brukt for styring av utløp og kuttere på skurtreskere og for innpakking av høyballer.

Du slipper lekkasje, svinn og jevnlig vedlikehold
I motsetning til hydrauliske aktuatorer har lineære elektriske aktuatorer ingen slanger eller pumper. Det betyr høyere energieffektivitet og eliminering av oljesøl og vedlikehold. Det kompakte designet, med bare et par kabler, er mye enklere å installere, og grundig testing hos LINAK R&D sikrer holdbarhet, driftssikkerhet og lang levetid.

Spar energi og beskytt miljøet
Elektriske aktuatorer gir vesentlig høyere energieffektivitet totalt sett og et energiforbruk ved standby nær null. Kombinert med intelligente kontrollsystemer gir det redusert svinn av korn, gjødsel eller halm. Det er bra for miljøet, og gårdbrukeren sparer penger.

Dra fordel av intelligent bevegelse
LINAK aktuatorer er enkle å integrere i kontrollsystemet til de fleste landbruksmaskiner. Feedback til systemet gjør at gårdbrukeren kan overvåke, justere eller forhåndsinnstille funksjoner fra førerhuset og dermed få bedre oversikt over posisjonen eller bevegelsen til et redskap.

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK® TECHLINE®-avdelingen play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK TECHLINE-segmentet

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Filer

Fokus på mobilt landbruksutstyr

Denne brosjyren beskriver løsningene og fordelene som LINAK har gitt landbruksbransjen i over 25 år.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Fremtidens trender innenfor landbruksmaskiner

Elektriske lineære aktuatorer spiller en viktig rolle innenfor utviklingen av fremtidens landbruksmaskiner. Les denne tekniske artikkelen for å lære mer om trender innenfor landbruksmaskiner og elektrisk landbruk.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss