Kontakt oss her
Mobilt landbruksutstyr

Løsninger for sprøytemaskiner

LINAK elektriske aktuatorer løfter stigtrinn og deksler og justerer dyser og armer på moderne sprøytemaskiner innenfor landbruket.

Sprøytemaskiner

Aktuatorer forbedrer presisjonen til sprøytemaskiner

Innenfor moderne landbruk er det nødvendig med intelligent utstyr for å oppnå optimalt utbytte av avlingen. Forskrifter for beskyttelse av miljøet krever dessuten at sprøytemaskinene gjødsler jorden i henhold til indikatorer som kartlegger jordkvaliteten. Slikt presisjonslandbruk omfatter også sprøyting av herbicider og pesticider i drue- eller fruktplantasjer. Med LINAK elektriske aktuatorer blir utstyret enda mer intelligent og innebærer fordeler som:

  • Bedre presisjonslandbruk med intelligente løsninger
  • Vedlikeholdsfrie aktuatorer som er enkle å installere
  • Grundig testede aktuatorer med lang levetid

Innenfor moderne landbruk går omtanke for miljøet og fokus på kostnadseffektivitet hånd i hånd. Med kartlegging av jordkvaliteten og justering av mengden gjødsel og herbicider som blir sprøytet på åkeren, kan gårdbrukeren oppnå betydelig reduserte kostnader og samtidig følge myndighetenes forskrifter for beskyttelse av miljøet. Elektriske aktuatorer forbedrer morgendagens sprøytemaskiner ved å skape intelligent bevegelse av dyser og forlengbare armer.

Integrer aktuatorene med kontrollsystemet
LINAK aktuatorer gir presis posisjonsfeedback. Det intelligente grensesnittet kan integreres med nesten alle typer kontrollsystem. Ved å kombinere posisjonsdata med GPS-sporing og indikatorer for jordkvalitet justerer systemet sprøytemengden presist for spesifikke områder. Dette er essensen av presisjonslandbruk.

En vedlikeholdsfri løsning som er enkel å installere
Elektriske aktuatorløsninger har ingen slanger og trenger ingen kompressorer eller pumper. Dette eliminerer mulige svake punkter og gjør vedlikehold overflødig. Det innebærer også løsninger som er mye enklere å installere - eller å skifte ut ved eventuell skade. Med andre ord er potensiell nedetid redusert til et minimum.

Du kan stole på grundig testede produkter
Det er ofte tøffe forhold ute på åkeren. Jord, vann og sprøytevæske går hardt ut over utstyret, og korrosjon tærer på materialene. Hos LINAK blir alle aktuatorer utsatt for en omfattende serie holdbarhetstester for å sikre at de takler all slags belastning og fungerer som de skal gjennom hele levetiden.
 

Les mer
Lineær aktuator LA36
Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK® TECHLINE®-avdelingen play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK TECHLINE-segmentet

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på mobilt landbruksutstyr

Denne brosjyren beskriver løsningene og fordelene som LINAK har gitt landbruksbransjen i over 25 år.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Løsninger for mobilt landbruksutstyr

Elektriske aktuatorer fra LINAK gjør det enklere for deg å gi bevegelse til dine produkter og gir mulighet for renere og mer driftsikre landbruksmaskiner over hele verden.

Les mer

Videoer om sprøytemaskiner

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i sprøytemaskiner. Se videoene våre og bli inspirert.

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK® TECHLINE®-avdelingen play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK TECHLINE-segmentet

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss