Kontakt oss her
Marine

Systemer til marine bruksområder

LINAK elektriske aktuatorløsninger gir stabil og pålitelig styring av alt fra luker og takvinduer til ventiler på balansesystemer i seilbåter.

Aktuatorløsninger for marine bruksområder

Det er en stadig økende etterspørsel etter flere funksjoner i moderne skipsbygging i tillegg anlegg innen fiskeri og havbruksnæringen. Det er behov for mer automasjon og fjernstyring er etterspurt - ikke bare for navigasjon og styring, men også for interiørmessige designelementer. Nøkkelordene er fleksibilitet og allsidighet.
LINAK aktuatorløsninger innebærer en rekke fordeler:

  • Opplev en fleksibilitet som gjør det mulig å utvikle et bredt spekter av allsidige løsninger
  • Tilbyr utstyr med holdbare aktuatorer som er egnet for livet til havs
  • Opplev en vedlikeholdsfri løsning som er enkel å installere 

Legg deg i tet med nye bruksområder
Nye måter å forbedre sikkerheten og komforten til havs utvikles samtidig som kundene oppdager de mulighetene som allerede er tilgjengelige. Teamet av ingeniører og konsulenter som står bak våre fleksible og intelligente aktuatorløsninger, er klare til å videreutvikle de for å møte kundenes behov. Til havs står derfor sikkerheten også i høysetet. Åpning av luker, dører eller heving av plattformer, bevegelse i foringssystemer, fisketransport til styring av ventiler - alt må utføres korrekt. 

Lag stabile systemer som er egnet for åpen sjø
Vann – og spesielt saltvann – tærer på utstyret. Og enda verre er det med utstyr som står ute i stekende sol. Elektriske installasjoner blir hele tiden utsatt for korrosjon og slitasje, men LINAK aktuatorer er testet og sertifisert for å tåle tøffe forhold.

Enkel installering av vedlikeholdsfrie aktuatorer
Elektriske aktuatorløsninger er enkle å installere. Aktuatorer integreres sømløst med andre kontrollsystemer. Det er ingen slanger eller pumper og ikke noe oljesøl, og når de er installert, er aktuatorer praktisk talt vedlikeholdsfrie. Denne kombinasjonen gjør en løsning fra LINAK til et rent og kostnadseffektivt valg for marine bruksområder.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Filer

Fokus på sjøfart

Uansett hva slags båt du har, kan LINAK bistå med all slags bevegelse ved hjelp av aktuatorer, søyler og betjeninger.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss