Kontakt oss her
Marine

Aktuatorløsninger for forflåter

LINAK elektriske aktuatorløsninger gir stabil og pålitelig styring av alt fra arbeidsstasjoner, luker, ventiler til innendørs og utendørs bruk innen fiskeri- og havbruksnæringen.

Allsidige aktuatorløsninger for fiskeri og havbruk

Produsenter av utstyr til fiskeoppdrettsanlegg, forflåter eller fisketrålere kan få tilpasset justeringsløsninger i sine applikasjoner. Løsninger for åpning/stenging av luker ved transport av fisk eller ved foring av fisken. Det finnes også gode løsninger for å få bedret ergonomien under produksjonen som vil øke komforten for både ansatte til sjøs og til kai. Allsidige aktuatorer kan bidra til dette. Det er imidlertid to ting som er helt nødvendig: Løsningene må være enkle å integrere i produksjonen i tillegg må de tåle de tøffe forholdene til sjøs. Med LINAK ombord får du:

  • Komfort gjennom allsidige løsninger som er enkle å implementere
  • En kunnskapsrik leverandør som er enkel å nå
  • Holdbare produkter som takler de røffe forholdene også til sjøs

De siste tiårene har LINAK utviklet og testet elektriske aktuatorer for tøffe jobber og har med hell tatt i bruk løsninger for flere typer utstyr som brukes under krevende forhold. Vi har ikke bare gjort de enkle å integrere; vi tilbyr også support gjennom implementeringsprosessen. Vårt intense fokus på både holdbarhet, komfort og optimal plassutnyttelse, gjør at produkter fra LINAK® er ideelle for maritimt utstyr – både utendørs og innendørs.

Design med allsidige løsninger som er enkle å integrere
For å kunne effektivisere slaktebåndsystemet,  materialhåndtering, mating/transport av fisk ved bruk av luker og ventiler - da kan elektriske aktuatorer forbedre prosessen din. LINAK aktuatorløsninger kan for eksempel bidra til høydejustering, nøyaktig mating av materialer eller rask omstilling av maskiner – det innebærer en jevn bevegelse som er enkel å styre. Alt dette forbedrer ergonomien for de ansatte samtidig som kostnadene holdes nede.

Økt fokus på ergonomi har ført til at mange bedrifter ønsker å bruke arbeidsstasjoner som er mindre belastende for de ansatte. Sykefravær på grunn av ryggsmerter og andre jobbrelaterte plager, er kostbart og krever innovative løsninger for å opprettholde effektiviteten og bevare en positiv holdning til jobben blant de ansatte. Fleksibel justering av arbeidsstasjoner kan være en viktig del av løsningen. 

Velg en global partner med mye erfaring
LINAK har over 30 års kunnskap og globalt nærvær og er klar til å hjelpe deg med å finne de riktige automasjonsløsningene til industri. Vi er klare til å tilby kunnskap og valgmuligheter allerede i designfasen, slik at elektrisk justering blir integrert sømløst i næringen din.

Bruk holdbare aktuatorer til utendørs utstyr og slipp kostbart vedlikehold
LINAK elektriske aktuatorer er grundig testet for å sikre at de fungerer pålitelig i det salte og ubarmhjertige klimaet til sjøs. Våre løsninger, som totalt sett har en høy IP-grad, er testet med saltsprøyting i 500 timer og vil klare brasene - til tross for vind, vann, salt og sol.

I motsetning til andre aktuatorsystemer brukes det ikke slanger, pumper eller kompressorer i løsninger fra LINAK. Det betyr ikke bare at risikoen for oljelekkasje er eliminert; det eliminerer også vedlikehold, minimerer nedetid og gir aktuatoren betydelig lengre levetid. I tillegg er energiforbruket til LINAK aktuatorer ved standby nesten null, noe som gjør de til den mest kostnadseffektive løsningen.

Vi betrakter faktisk våre aktuatorer for maritimt utstyr som vedlikeholdsfrie.

Les mer
Lineær aktuator LA36
LINAK Actuator Academy™ play-icon

Presentasjon av Actuator Academy ™ for industrielle aktuatorer

Salt- og kjemikalie-tester av elektriske aktuatorer for industriell bruk play-icon

Salt- og kjemikalie-tester av elektriske aktuatorer for industriell bruk

Test av kapslingsgraden til elektriske aktuatorer for industriell bruk play-icon

Test av kapslingsgraden til elektriske aktuatorer for industriell bruk

Systemer til marine bruksområder

LINAK elektriske aktuatorløsninger gir stabil og pålitelig styring av alt fra luker og takvinduer til ventiler på balansesystemer i seilbåter.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss