Bord

Løsninger for bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og støysvak høydejustering av forskjellige typer bord – f.eks. kontorbord eller tekniske og industrielle arbeidsstasjoner.

Løsninger for bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og støysvak høydejustering av forskjellige typer bord – f.eks. kontorbord eller tekniske og industrielle arbeidsstasjoner.

Intelligente aktuatorsystemer til arbeidsbord

Det er et økendeglobalt fokus på ergonomi på arbeidsplassen. Det gjelder spesielt arbeidsplasser der de ansatte sitter eller står stille mesteparten av dagen. Mange vitenskapelige studier viser at det å endre kroppsstilling kan bidra til å forbedre de ansattes helse og gjør at de opprettholder produktiviteten gjennom hele dagen. Ansvarlige ledere er oppmerksomme på dette og installerer høydejusterbare bord og/eller arbeidsstasjoner til de ansatte. Med LINAK aktuatorer kan du tilby fordeler som:

  • Fleksibelt design og enkel installering
  • Jevn, parallellstyrt og meget lydsvak drift
  • Holdbare aktuatorløsninger som er fremstilt av en erfaren partner

Stasjonære jobber kan variere mye. Noen sitter ved et kontorbord hele dagen, mens andre står det ved en teknisk eller industriell arbeidsstasjon. Men alle sammen trenger å opprettholde produktiviteten hele dagen og å holde seg friske gjennom hele sitt arbeidsliv. Aktuatorsystemer fra LINAK gir den nødvendige høydejusteringen og tiltingen av bordet til å oppnå optimal ergonomi.

Tilpassede Plug & Play-løsninger
Når det gjelder kontorbord, spiller designet en viktig rolle. For industrielle arbeidsstasjoner er pålitelighet og høy løftekapasitet det viktigste, mens tekniske arbeidsstasjoner trenger flerfunksjonell koordinering mellom aktuatorer. Takket være vår brede produktportefølje kan LINAK oppfylle de fleste kriterier og kan levere modulære aktuatorsystemer med LINAK® Plug & Play™ installasjon for enhver arbeidsstasjon.

Opplev jevn og lydsvak bevegelse
Mange arbeidsstasjoner brukes hele døgnet av ansatte som arbeider skift. I kontormiljøer er det mange som deler bord med andre i løpet av arbeidsdagen. Ikke to mennesker er like, og behovet for fleksible bordløsninger er økende. Med moderne aktuatorteknologi kan du tilby jevn og nesten lydløs bevegelse som er enkel å modifisere og persontilpasse ved bruk av intuitive betjeninger og intelligent programvare. Dette sørger for optimal ergonomi, økt produktivitet og mer tilfredse ansatte. 

Bruk driftssikre aktuatorer fra en erfaren partner
Alle proukter fra LINAK gjennomgår hard testing før de lanseres. Dette sikrer lang holdbarhet og lang levetid og eliminerer behovet for vedlikehold. Mer enn 30 års erfaring med elektriske lineære aktuatorer gjør at vi kan tilby den beste servicen og produktteknologien som finnes. Vårt globale nærvær betyr at LINAK alltid er i nærheten og har markedsinnsikt. 

 

Videoer

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon play-icon

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon

Moving Is Living play-icon

Moving is living

Stand Up For Your Health play-icon

Stand up for your health

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Fokus på skrivebord

Elektrisk justering av skrivebord passer vår tids dynamiske arbeidsstil og den nye måten å arbeide på.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

Move Brosjyre

Et lite hefte om hvorfor og hvordan man bruker høydejusterbare bord.

PIEZO™ maskinvare basert på antikollisjonsteknologi.

Gi bordet ditt lang levetid med PIEZO™ - maskinvare basert på antikollisjonsteknologi. Lær mer om situasjoner der du vil ha glede av PIEZO™.

Go Mobile

Produktet ditt blir mobilt med batteri BA001. Les brosjyren og bli inspirert til mobilitet.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.