Kontakt oss her
Bord

Løsninger for bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og støysvak høydejustering av forskjellige typer bord – f.eks. kontorbord eller tekniske og industrielle arbeidsstasjoner.

Intelligente aktuatorsystemer til arbeidsbord

Det er et økende globalt fokus på ergonomi på arbeidsplassen. Det gjelder spesielt arbeidsplasser der de ansatte sitter eller står stille mesteparten av dagen. Mange vitenskapelige studier viser at det å endre kroppsstilling kan bidra til å forbedre de ansattes helse og gjør at de opprettholder produktiviteten gjennom hele dagen. Ansvarlige ledere er oppmerksomme på dette og installerer høydejusterbare bord og/eller arbeidsstasjoner til de ansatte. Med LINAK aktuatorer kan du tilby fordeler som:

  • Fleksibelt design og enkel installering
  • Jevn, parallellstyrt og meget lydsvak drift
  • Holdbare aktuatorløsninger som er fremstilt av en erfaren partner

Stasjonære jobber kan variere mye. Noen sitter ved et kontorbord hele dagen, mens andre står det ved en teknisk eller industriell arbeidsstasjon. Men alle sammen trenger å opprettholde produktiviteten hele dagen og å holde seg friske gjennom hele sitt arbeidsliv. Aktuatorsystemer fra LINAK gir den nødvendige høydejusteringen og tiltingen av bordet til å oppnå optimal ergonomi.

Tilpassede Plug & Play-løsninger
Når det gjelder kontorbord, spiller designet en viktig rolle. For industrielle arbeidsstasjoner er pålitelighet og høy løftekapasitet det viktigste, mens tekniske arbeidsstasjoner trenger flerfunksjonell koordinering mellom aktuatorer. Takket være vår brede produktportefølje kan LINAK oppfylle de fleste kriterier og kan levere modulære aktuatorsystemer med LINAK® Plug & Play™ installasjon for enhver arbeidsstasjon.

Opplev jevn og lydsvak bevegelse
Mange arbeidsstasjoner brukes hele døgnet av ansatte som arbeider skift. I kontormiljøer er det mange som deler bord med andre i løpet av arbeidsdagen. Ikke to mennesker er like, og behovet for fleksible bordløsninger er økende. Med moderne aktuatorteknologi kan du tilby jevn og nesten lydløs bevegelse som er enkel å modifisere og persontilpasse ved bruk av intuitive betjeninger og intelligent programvare. Dette sørger for optimal ergonomi, økt produktivitet og mer tilfredse ansatte. 

Bruk driftssikre aktuatorer fra en erfaren partner
Alle produkter fra LINAK gjennomgår hard testing før de lanseres. Dette sikrer lang holdbarhet og lang levetid og eliminerer behovet for vedlikehold. Mer enn 30 års erfaring med elektriske lineære aktuatorer gjør at vi kan tilby den beste servicen og produktteknologien som finnes. Vårt globale nærvær betyr at LINAK alltid er i nærheten og har markedsinnsikt. 

 
Moving Is Living play-icon

Moving is living

Stand Up For Your Health play-icon

Stand up for your health

Kvinne som står ved et sitte/stå-bord med LINAK produkter. play-icon

Bedre helse med sitte/stå-bord

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Desk Frame 2 – den intuitive rammeløsningen play-icon

Desk Frame 2 – Den intuitive rammeløsningen

Kontorarbeider står ved et høydejusterbart bord drevet av en 3-trinns LINAK High-speed løftesøyle play-icon

DL PLUS™ High-speed løftesøyler

Se videoen om DL PLUS til løftesøyler play-icon

DL PLUS™ løftesøyler designet for å inspirere

play-icon

Desk Panels DPG – Designet for å forme adferd

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

MOVE – Hvorfor høydejusterbare sitte/stå-bord øker arbeidsytelsen

Få lavere sykefravær og skap et moderne kontormiljø med elektrisk høydejustering i kontorbordene. En verdifull investering for både arbeidsgivere og ansatte.

Anti-Collision™ løsninger for bord

Beskytt det elektriske sitte/stå-bordet mot potensielle skader både på vei opp og på vei ned. Utforsk de sensitive Anti-Collision™ løsningene fra LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss