Kontakt oss her
Marine

Aktuatorløsninger for yachter

LINAK aktuatorer hjelper yachteiere med å justere alt fra takvinduer, motorluker og bremser til seter og badeplattformer.

Yachter

Allsidige aktuatorløsninger for yachter

Yachteiere over hele verden ønsker pålitelige justeringsløsninger for økt komfort og for å kunne nyte livet og få fullt utbytte av fartøyet – både til sjøs og til kais. Allsidige aktuatorer kan bidra til dette. Det er imidlertid to ting som er helt nødvendig: Løsningene må være enkle å integrere i båtens design, og de må tåle de tøffe forholdene til sjøs. Med LINAK ombord får du: 

  • Komfort gjennom allsidige løsninger som er enkle å implementere
  • En kunnskapsrik leverandør som er enkel å nå
  • Holdbare produkter som takler forholdene til sjøs

De siste tiårene har LINAK utviklet og testet elektriske aktuatorer for tøffe jobber og har med hell tatt i bruk løsninger for flere typer utstyr som brukes under krevende forhold. Vi har ikke bare gjort dem enkle å integrere; vi tilbyr også support gjennom implementeringsprosessen. Vårt intense fokus på både holdbarhet, komfort og optimal plassutnyttelse, gjør at produkter fra LINAK® er ideelle for marint utstyr – både utendørs og under dekk.

 

Design med allsidige løsninger som er enkle å integrere
For å kunne nyte livet ombord på en yacht må ting være enkle, praktiske og komfortable. Selv den minste automatiserte løsning kan forbedre brukeropplevelsen av din båt. Uansett om du ønsker å forandre en sofa til en solseng eller vil ha den komforten og plassutnyttelsen man oppnår ved å bruke justerbare bord, stoler eller TV-er, så innebærer LINAK aktuatorer jevn bevegelse som er enkel å styre.

Velg en global partner med mye erfaring
LINAK har over 30 års kunnskap og globalt nærvær og er klar til å hjelpe deg med å finne de riktige automasjonsløsningene til din yacht. Vi er klare til å tilby kunnskap og valgmuligheter allerede i designfasen, slik at elektrisk justering blir integrert sømløst i båten din. 

Bruk holdbare aktuatorer til utendørs utstyr
LINAK elektriske aktuatorer er grundig testet for å sikre at de fungerer pålitelig i det salte og ubarmhjertige  klimaet til sjøs. Våre løsninger, som totalt sett har en høy IP-grad, er testet med saltsprøyting i 500 timer og vil klare brasene - til tross for vind, vann, salt og sol. Vi betrakter faktisk våre aktuatorer for marint utstyr som vedlikeholdsfrie.

Les mer
Lineær aktuator LA14
Uknuselig play-icon

Uknuselig

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Filer

Fokus på sjøfart

Uansett hva slags båt du har, kan LINAK bistå med all slags bevegelse ved hjelp av aktuatorer, søyler og betjeninger.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Systemer til marine bruksområder

LINAK elektriske aktuatorløsninger gir stabil og pålitelig styring av alt fra luker og takvinduer til ventiler på balansesystemer i seilbåter.

Les mer

Videoer om yachter

Lær mer om elektriske aktuatorer som blir brukt i yachter. Se videoene våre og bli inspirert.

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss