Kontakt oss her
Kjøkken

Kjøkkenvifter

Med LINAK aktuatorsystemer kan du justere kjøkkenviften og skjule den i bordplaten når den ikke er i bruk.

Avtrekkshetter

Aktuatorløsninger for kjøkkenvifter/avtrekkshetter

Kjøkkenet i private hjem blir et stadig mer populært oppholdsrom og spiseområde. Denne trenden skaper et behov for mer fleksible designløsninger for kjøkkenet. Etter som antall funksjoner øker, må plassutnyttelsen vurderes nøye. Med LINAK aktuatorer kan du heve og skjule kjøkkenviften for å spare plass, og du oppnår også flere andre fordeler:

  • Pålitelige og støysvake løsninger
  • Skap bevegelse med unike løsninger som er enkle å integrere
  • Global partner med enorm erfaring

Estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd i moderne kjøkken Dagens trend er en åpen romløsning - som brukes til både matlaging, spiseområde og oppholdsrom. Å skjule avtrekkshetten i kjøkkenbordet når den ikke er i bruk, er én måte å optimalisere plassutnyttelsen på. Med LINAK aktuatorsystemer kan produsenter tilby slike justerbare kjøkkenvifter/avtrekkshetter.

Du kan stole på holdbare, lydsvake aktuatorer
I tillegg til å være elegante, kompakte og nesten lydløse, er LINAK lineære aktuatorer utrolig robuste og svært holdbare. Alt blir grundig testet før lansering. Dette bidrar til at ditt produkt får lang levetid og minimalt behov for vedlikehold.

Tilby en unik løsning som er enkel å integrere
Bevegelig kjøkkeninnredning som lar brukerne justere og optimalisere ergonomien, er fremdeles et ganske nytt konsept. En fremtidsrettet produsent som tilbyr en justerbar kjøkkenvifte med enkel og intuitiv betjening, vil garantert ha et konkurransefortrinn. Løsninger fra LINAK er svært enkle å integrere – uten å forstyrre kjøkkenets eller bordets design. Funksjonalitet og flott design blir forenet i verdens mest innovative kjøkken

Vær kreativ med en global og erfaren partner
I over 30 år har LINAK utviklet den elektriske aktuatoren, og selskapet har opprettet datterselskaper over hele verden. Dersom du velger LINAK som din foretrukne leverandør, får du mulighet til å dra nytte av banebrytende kunnskap og omfattende markedsinnsikt.

Les mer
System til avtrekkshetter

Filer

Fokus på kjøkken

Ta kjøkkenet ditt til neste nivå. Det finnes ingen grenser for hvordan elektrisk bevegelse kan forbedre morgendagens kjøkken.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for kjøkken

LINAK aktuatorsystemer brukes for høydejustering av benkeplater og bord, samt for justering av avtrekksvifte og hyller i moderne kjøkken.

Les mer

Videoer om avtrekkshetter

Lær mer om elektriske aktuatorer som blir brukt i avtrekkshetter Se videoene våre og bli inspirert.

LINAK Baselift - Ergonomi møter innovasjon play-icon

LINAK Baselift - ergonomi møter innovasjon

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss