Kontakt oss her
Kjøkken

Justerbare benkeplater

LINAK Baselift™ aktuatorsystemer gir jevn og ergonomisk høydejustering av benkeplater i moderne kjøkken.

Kjøkken - justerbar benkeplate

Baselift™ aktuatorløsninger for benkeplater i kjøkken

Det en voksende global trend å integrere kjøkkenet i stuen. Moderne familier bruker mer tid sammen, og kjøkkenet er ofte et samlingssted. Dette krever mer fleksible løsninger, slik at forskjellige familiemedlemmer kan justere for eksempel benkeplaten til sin optimale arbeidshøyde. Å velge LINAK som partner ved utvikling av ergonomiske løsninger for moderne kjøkken innebærer flere fordeler:

  • Behold designfriheten med systemer som er enkle å integrere
  • Bli ledende på markedet med driftssikre aktuatorer
  • Erfaren partner med global ekspertise

Fokuset på ergonomi har spredt seg fra arbeidsplasser til private hjem. Store og åpne kjøkken der hele familien kan samles og lage mat sammen, krever et nytt og annerledes design. Familiemedlemmer har ulik høyde og kroppsfasong, og en felles arbeidshøyde er aldri optimal. Det unike og innovative LINAK Baselift™ system gjør at alle kan justere benkeplaten til optimal høyde.

Behold designfriheten med system som er enkelt å integrere
LINAK produkter har et kompakt design og bare noen få kabler og kan lett tilpasses de mest moderne kjøkken. Høydejustering ved bruk av for eksempel et LINAK Baselift™ system, betyr at bare betjeningene er synlige, og det er ingenting som forstyrrer kjøkkenets design. Du kan bruke standardskap, og de opptar ikke plass i kjøkkenet.

Bli ledende i markedet med utprøvde og testede aktuatorer
Alle LINAK produkter blir grundig testet før lansering. Det reduserer vedlikeholdsbehovet til nesten null og gir betydelig lenger levetid. Med LINAK Baselift kan du gi jevn bevegelse til benkeplaten og la brukeren styre den med et diskret og integrert betjeningspanel eller med en app last ned Desk Control™ apps.

Dra nytte av 30 års erfaring med en global partner
I over 30 år har LINAK forbedret den elektriske lineære aktuatoren. LINAK styrker kontinuerlig kvaliteten når det gjelder pålitelighet, holdbarhet, lydsvakhet, enkel integrasjon, PVC-frie materialer (PVC-Free™) og lavt strømforbruk. Vi setter standarden. Dette har gjort LINAK til et globalt selskap og har gjort oss i stand til å tilby deg hjelp, support og produkter nesten over hele verden. 

Les mer
Justerbart system til benkeplate

Filer

Baselift: ergonomi møter innovasjon

Baselift er en kompakt enhet som brukes for høydejustering av kjøkken, skap og disker.

Sett kjøkkenet i bevegelse

En sunn arbeidsstilling er viktig for alle daglige gjøremål, både hjemme og på jobben. Derfor utviklet LINAK Baselift for høydejustering av arbeidsflatene på kjøkkenet.

Fokus på kjøkken

Ta kjøkkenet ditt til neste nivå. Det finnes ingen grenser for hvordan elektrisk bevegelse kan forbedre morgendagens kjøkken.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for kjøkken

LINAK aktuatorsystemer brukes for høydejustering av benkeplater og bord, samt for justering av avtrekksvifte og hyller i moderne kjøkken.

Les mer

Systemer til justerbare benkeplater

Å skape en justerbar benkeplate for kjøkken i private hjem, krever et spesialisert system som ikke går på bekostning av nødvendig oppbevaringsplass eller design. Derfor har LINAK utviklet systemet Baselift™ – for unik høydejustering av kjøkkeninnredning.

Videoer om justerbare benkeplater

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i justerbare benkeplater. Se videoene våre og bli inspirert.

LINAK Baselift - Ergonomi møter innovasjon play-icon

LINAK Baselift - ergonomi møter innovasjon

Slik monteres et Baselift-system fra LINAK i et kjøkken play-icon

Slik monteres et Baselift-system fra LINAK i et kjøkken

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss