Kontakt oss her
Teknologi og trender

Skap en PVC-fri arbeidsplass med PVC-Free™

PVC-Free™ produkter fra LINAK omfatter kabler, kontrollbokser, søyler og aktuatorer samt betjeningspaneler – alt er tilgjengelig for bord, arbeidsstasjoner eller kjøkkeninnredning.

Uten PVC Teknologi og trender
LINAK har et slagord, som også er vår misjon: "We improve your life". Vårt mål er å gjøre dette ved å fremstille verdens beste aktuatorsystemer for kontorbord, arbeidsstasjoner og kjøkken – for å nevne noen få av bruksområdene.

Vi er også svært opptatt av klimaet og miljøet. Ingeniørene hos LINAK arbeider hele tiden med å utvikle og forbedre produktene våre for å redusere miljøavtrykket.

En måte å gjøre det på er å erkjenne at det finnes alternativer til materialer som inneholder polyvinylklorid - som vanligvis kalles PVC. Praktisk talt alle LINAK produkter for kontorbord, arbeidsstasjoner, kjøkken, og mange flere, er nå PVC-frie som standard. 

PVC-frie produkter som kabler, kontrollboks, søyler og aktuatorer, samt de fleste av våre betjeningspaneler, er merket med vår logo PVC-Free™, og med disse produktene kan tilvirkere designe mer miljøvennlige produkter til arbeidsplasser og kundene sine.

Visste du at:
PVC er en type plast som ofte blir brukt i kabler og som belegg på elektriske komponenter? For å gjøre dem bøyelige blir det tilsatt myknere - og de mest brukte er ftalater. Det mistenkes at ftalater virker hormonforstyrrende, noe som er relatert til alvorlige kroniske sykdommer, og at det kan forårsake medfødte misdannelser. PVC må gjenvinnes separat, og det kan være kostbart. Dessuten frigjøres dioksiner når PVC forbrennes.

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss