Kontakt oss her
Butikkinteriør

Butikkdisker

LINAK aktuatorløsninger gir jevn og lydsvak høydejustering av disker i butikker, banker og på info-stands.

Butikkdisker

Elegante aktuatorløsninger for butikkdisker

For å forbedre ergonomien og generelt sett skape en optimal kundeopplevelse ønsker butikkeiere å bruke høydejusterbare disker og kasser. Med LINAK elektriske aktuatorer kan du tilby butikkdisker som muliggjør individuell justering og oppfyller kravet til utmerket og lydsvak bevegelse. Din bedrift og dine produkter vil faktisk ha flere konkurransefortrinn.

  • Utallige alternativer, som er enkle å integrere
  • Designvennlige løsninger for myk og jevn bevegelse
  • Driftssikre og vedlikeholdsfrie aktuatorer

Funksjonalitet er hovedfokus ved design av høydejusterbart butikkinteriør Butikkeiere prøver å redusere sykefravær som skyldes fysiske belastninger, og prøver konstant å optimalisere effektiviteten og kvaliteten av kundekontakten. LINAK aktuatorer bidrar til å skape jevn og lydsvak bevegelse av butikkdisker, slik at ditt produkt kan tilpasses behovene til butikkeierne og deres personale og kunder.

Velg blant utallige aktuatorløsninger
I over 30 år har LINAK utviklet elektriske aktuatorløsninger der alt passer sammen. Det gjør at du kan sette sammen nøyaktig den høydejusterbare løsningen du trenger for din butikkdisk. LINAK Plug & Play™ gjør den enda enklere å installere og integrere i ditt design.

Løsninger som er integrert i ditt design
Våre produkter kan settes opp i en rekke kombinasjoner og har et kompakt design som gjør at du kan tilby butikkeiere en disk med rask og jevn bevegelse som en integrert del av designet og ikke bare noe som er tilføyd i ettertid. Funksjonalitet og intuitiv betjening går hånd i hånd og forbedrer ergonomien og anvendeligheten for alle brukere. Og fremdeles har du full designfrihet.

Driftssikre aktuatorer som fungerer i mange år
Hvert eneste produkt fra LINAK gjennomgår omfattende testing før det forlater fabrikken. Dette gjøres for å sikre at du som produsent alltid leverer pålitelige og holdbare løsninger til butikkeiere. Den grundige testingen er også din garanti for at produktet fungerer feilfritt og i henhold til spesifikasjonene, uten behov for vedlikehold.  

Les mer
Systemer til butikkinteriør
Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

Fokus på butikkinteriør

Med høydejusterbare disker som er satt i bevegelse av elektriske aktuatorer fra LINAK, kan alle ansatte velge en posisjon som er riktig for dem, når som helst og uansett hvilken oppgave de skal utføre.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger til butikkinteriør

LINAK elektriske aktuatorsystemer gir jevn og lydsvak høydejustering av butikkinteriør som disker og kasser.

Les mer

Systemer til butikkdisker

Elektrisk høydejustering, drevet av lineære aktuatorsystemer, er på vei inn i detaljhandelbransjen. For å støtte denne utviklingen tilbyr LINAK flere systemer som gir OEM muligheten til å levere ergonomiske og kundevennlige forretningsdisker. Systemene omfatter inline søyler, søyler med motorkapsling eller aktuatorer for innbygging.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss