Kontakt oss her
Butikkinteriør

Løsninger til butikkinteriør

LINAK elektriske aktuatorsystemer gir jevn og lydsvak høydejustering av butikkinteriør som disker og kasser.

Butikkinteriør med aktuatorløsninger

De siste årene har fagforeninger og arbeidstilsyn rettet oppmerksomheten mot forskjellige ergonomiske utfordringer innenfor arbeidslivet. Kassemedarbeiderne er blant de siste som har fått fokus på sin jobbsituasjon. Justeringsmuligheter for kasser og disker gjør livet enklere for de ansatte. Med moderne aktuatorteknologi kan man dra nytte av en rekke fordeler.

  • Et variert produktutvalg gir meget fleksible designmuligheter
  • Høy kvalitet og ytelse og forbedret ergonomi
  • Driftssikre og vedlikeholdsfrie aktuatorer

Ryggsmerter og hodepine på grunn av dårlig ergonomi, fører til lavere effektivitet og sykefravær i butikker over hele verden. Med LINAK aktuatorløsninger i kasser og disker kan du tilby butikkeiere elegante og justerbare disker som bidrar til å redusere slike problemer. Dessuten får du flere fortrinn i et konkurrerende marked.

Finn den optimale løsningen for ditt produkt
I over 30 år har LINAK utviklet verdens bredeste produktportefølje innenfor elektriske lineære aktuatorer. Det finnes utallige kombinasjoner siden alle aktuatorer, kontrollbokser og trådløse håndbetjeninger egner seg for alle typer oppstillinger. Våre løsninger er svært enkle å installere, slik at du sparer tid og penger, og de mange funksjonene gir deg stor designfrihet.

Gi jevn bevegelse til ditt design
Moderne elektriske aktuatorsystemer for møbler gir jevn og nesten lydløs bevegelse. I tillegg har løsninger fra LINAK kompakt design og er enkle å installere – slik at du sparer både tid og penger. Vi tilbyr en bred produktportefølje og mange forskjellige funksjoner, noe som gir tilvirkeren stor designfrihet. Dette gir et elegant utseende og sørger for optimal ergonomi og brukervennlighet for sluttbrukeren.

Du kan stole på aktuatorer som er utprøvd og testet over mange år
Alle produkter fra LINAK er grundig testet før de forlater fabrikken. Det betyr at de fungerer perfekt i mange år, uavhengig av ytre forhold. Den intensive testingen er også din garanti for at vedlikehold er overflødig.

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Fokus på butikkinteriør

Med høydejusterbare disker som er satt i bevegelse av elektriske aktuatorer fra LINAK, kan alle ansatte velge en posisjon som er riktig for dem, når som helst og uansett hvilken oppgave de skal utføre.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss