Kontakt oss her
Mediastativer

TV-heis

LINAK aktuatorer gir jevn og lydsvak heving av TV-er som er installert i skap, ved komfortsenger eller andre møbler.

TV-heis

Lydsvake aktuatorløsninger for TV-heiser

Store TV-skjermer har blitt vanlige i private hjem, og det er et økende behov for å kunne skjule dem når de ikke er i bruk. Noen synes en stor TV-skjerm opptar plass for andre aktiviteter eller funksjoner i rommet, mens andre føler at det forstyrrer opplevelsen av interiøret. Uansett tar LINAK utfordringen på strak arm og gir deg flere fordeler enn du hadde ventet.

  • Jevn bevegelse uten at det går ut over designet
  • Pålitelige og holdbare aktuatorsystemer som er enkle å installere
  • Lydsvak og med lavt strømforbruk ved standby

TV-er brukes overalt. Vi er omgitt av dem på jobben, ute i samfunnet og hjemme. Stadig flere ønsker å kunne justere TV-skjermens posisjon, enten for å se den bedre eller for å skjule den når den ikke er i bruk. LINAK aktuatorer innebærer det perfekte motoriserte løftesystemet for TV-er – eller andre audio-visuelle mediasett – i skap, komfortsenger eller andre møbler.

Gi bevegelse til ditt design
Myk og jevn bevegelse med intuitiv styring. Slik bør TV-justering være. LINAK aktuatorsystemer gir bevegelse som starter og stanser mykt, uten humping eller rykk som kan skade TV-en. Vårt kompakte design forenes sømløst med TV-skapets design.

Opplev holdbare aktuatorsystemer som er enkle å tilpasse
Alle LINAK produkter blir grundig testet før lansering. Dette er for å sikre at produktet ditt får en lang levetid med feilfri ytelse. I tillegg bidrar innebygd PIEZO™ teknologi til at TV-en ikke skades mens den er i bevegelse. Sist, men ikke minst gir systemet LINAK Plug and Play™ rask og enkel montering – slik at du sparer tid og penger.

Opplev et miljøvennlig system
Justeringen av et TV-sett skal ikke forstyrre seeropplevelsen. Med LINAK aktuatorer er lydnivået minimalt og med integrert ZERO™ teknologiprodukt kan du markedsføre et produkt som har et standby strømforbruk på nesten null. 

 
Les mer
System til TV-heis

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for mediastativer

LINAK søylesystemer gir høyde- og vinkeljustering av monitorer i auditorier, utstillingslokaler, møterom og konferanserom, eller i private hjem.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss