Teknologi og trender

PIEZO™ forebygger skade på materiell

LINAK PIEZO™ er anti-kollisjonsteknologi som forebygger skade dersom noe hindrer bevegelse. Den kan brukes på alle typer bord, arbeidsstasjoner, kjøkken, butikkinteriør og TV- og mediastativer.

PIEZO anti-kollisjonssystem kan forlenge levetiden til kontorinteriøret ditt. Det vil sikre investeringen din, fordi det hindrer materiell skade på bordet ditt dersom det kolliderer med en fast gjenstand.

Se på videoen for å se situasjoner som understreker fordelene ved et kontorbord som har en anti-kollisjonsfunksjon. 

Hva er PIEZO?
LINAK PIEZO™ er navnet på vår maskinvarerebaserte anti-kollisjonsteknologi. PIEZO-sensoren er fullstendig integrert i bordsøylen din, uten synlige endringer og uten ekstra installering. Et maskinvarebasert anti-kollisjonssystem er raskere og mer sensitivt enn et typisk programvaresystem. 

Hvordan fungerer det?
Dersom det er en hindring i veien når bordet heves eller senkes, vil den integrerte PIEZO-teknologien stanse og reversere bordet for å unngå skade. Fjern hindringen og prøv på nytt. 

PIEZO i løftesøyler
LINAK har det bredeste produktutvalget på markedet. PIEZO-teknologi kan allerede velges for flere av de tilgjengelige løftesøylene. Og det kommer flere.

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

PIEZO™ maskinvare basert på antikollisjonsteknologi.

Gi bordet ditt lang levetid med PIEZO™ - maskinvare basert på antikollisjonsteknologi. Lær mer om situasjoner der du vil ha glede av PIEZO™.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.