Kontakt oss her
Mediastativer

Stativ til display og monitor

LINAK søylesystemer gir motorisert høyde- og vinkeljustering av stativer til display og monitor i klasserom, møterom, styrerom og krinkastingsstudio.

Stativ til display og monitor

Løsninger for stativer til display og monitor

Trenden er tydelig. Interaktive skjermer og displayer blir stadig mer brukt i klasserom, styrerom og studio for å bedre arbeidsforholdene og fremme kreativ læring. For at alle skal kunne se skjermen godt er elektrisk høydejustering nødvendig. La løsninger fra LINAK gjøre jobben, og oppnå flere andre fordeler.

  • Pålitelige løft ved bruk av sterke søylesystemer
  • Lydsvak, og et oppsett som er enkel å installere 
  • Designfrihet med kompakte løsninger

Moderne skoler prøver å skape et læringsmiljø som forbereder elevene på en arbeidssituasjon der teamwork og samarbeid er viktig. Krittavler og enveiskommunikasjon tilhører fortiden. LINAK aktuatorløsninger gir jevn heving og justering av tavlestore skjermer og monitorer – noe som muliggjør mer interaksjon på møter eller i skoletimer.

Du kan stole på kraftige og holdbare løsninger
Skjermer og monitorer blir stadig større. Dette øker behovet for kraftfulle løsninger for justering av systemer i for eksempel konferanserom. Derfor er LINAK aktuatorer grundig testet før de forlater fabrikken. De sørger for jevn og lydsvak heving av store og tunge skjermer - og det sørger de for i mange år.

Opplev et lydsvak oppsett som er enkel å installere
For å beholde det kreative miljøet i møterom eller klasserom må justeringen av skjermen skje så stille som mulig. Produktporteføljen til LINAK omfatter en rekke meget stillegående løsninger med vårt karakteristiske kompakte design. Vi har skapt løsninger som er enkle å installere og intuitive å bruke. 

Behold designfriheten med kompakte løsninger
Uansett om du fremstiller møbler for styrerom eller setter opp interaktive og eksklusive møterom, gir vårt kompakte design deg full kontroll over ditt design. Et eksempel er det brede utvalget av søyler der aktuatoren er "skjult" inne i søylen, noe som gir bevegelse uten kompromisser.

Les mer
Stativ til display og monitor

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

Fokus på stativer til display og monitor

Oppnå bedre kommunikasjon med elektrisk bevegelse av stativ for display og monitor - sluttbrukeren ser budskapet i øyehøyde.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Løsninger for mediastativer

LINAK søylesystemer gir høyde- og vinkeljustering av monitorer i auditorier, utstillingslokaler, møterom og konferanserom, eller i private hjem.

Les mer
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss