Kontakt oss her
Kundeerfaring

Jobb hjemmefra uten å gå på kompromiss med stil

Måten vi jobber på har endret seg, og i prinsippet vil denne nye arbeidsmåten bli "normen" for en stor del av befolkningen. Enten folk vil jobbe permanent hjemmefra eller dele tiden sin mellom det fysiske kontormiljøet og hjemmekontoret.

Det har vært og er fremdeles fokus på å gjøre folks arbeidsplass fleksibel, slik at det kan legges til rette for smidige rutiner som kan utføres mer effektivt.

Ergonomi som fokuserer på kontorbordet fremfor stolen har også blitt noe som prioriteres høyt når man vurderer medarbeidernes helse og trivsel.

Skal dette være annerledes når folk jobber hjemmefra?

I en undersøkelse blant 50 000 arbeidstakere kunne det ledende globale forskningsselskapet Leeseman konkludere med at bare 34 % av de spurte hadde en egen arbeidsplass hjemme, og bare 38 % hadde plass til et hjemmekontor.

Som fastslått ovenfor har de fleste mennesker plassproblemer hjemme og ønsker dessuten ikke at hjemmet skal ligne et kontor.

Dette var hensyn som Consider 64 så nærmere på da de utviklet sitt spise-/kontorbord.

Consider 64 er en familiedrevet London-basert konsulentbedrift innen møbler. Ergonomi utgjør selve kjernen i hele Consider 64 virksomheten. Sett i lys av den fundamentale endringen i måten vi jobber på ønsket Consider 64 å vise hvordan det er mulig å oppnå et fleksibelt, ergonomisk miljø ikke bare på et kontor, men også hjemme.

Consider 64 - kontorbord

Consider 64 - kontorbord

 

Partner Darren Andrews i Consider 64 sier: "Spise-/kontorbordet er utformet slik at alle kan nyte godt av de helsemessige fordelene med en ergonomisk arbeidsstasjon hjemme uten å gi avkall på utseende eller plass."

Spise-/kontorbordet er det perfekte produktet for å blande et kreativt og stimulerende arbeidsmiljø med hjemmekomfort og dermed skape en ideell løsning for å fremme en sunn balanse mellom jobb og privatliv.

LINAK® elektriske Desklift-løftesøyler brukes i sitte-/ståversjonen av spise-/kontorbordet for å gi umiddelbare og brukervennlige, elektriske sitte- og ståmuligheter.

DPG betjeningen gjør at brukeren kan justere høyden på kontorbordet og samtidig få en integrert påminnelsesfunksjon.

DPG med påminnelsesfunksjon
 

Darren Andrews forklarer grunnen til at bedriften besluttet å samarbeide med LINAK. "Gjennom vår felles erfaring fra møbelindustrien har Consider64 jobbet med LINAK produkter regelmessig, både gjennom spesifikasjon og produksjon. LINAK aktuatorer har alltid vært de ledende på markedet, og kombinert med deres raske og hjelpsomme kundeservice har de vist seg utrolig tillitsfull, pålitelig og fleksible til en verden i stadig endring."

Brukeren kan også benytte en telefonapp som hjelp til å holde styr på de daglige resultatene for å sikre at vedkommende får de ergonomiske fordelene hjemme.

"Høydereguleringsfunksjonen er meget enkel i sin bevegelse, og kontorbordet kan heves og senkes ved hjelp av en enkel tiltfunksjon som gjør at det går fra sitte- til ståhøyde i løpet av noen få sekunder," forteller Suki Assee.

Consider 64 samarbeider nært med den uavhengige ergoterapeuten Suki Assee, og Suki har omtalt spise-/kontorbordet. Du finner omtalen i sin helhet her.

Konklusjonen fra Sukis omtale er at "spise-/kontorbordets funksjoner er unike med hensyn til tilpasningsevne og ytelse. Den flotte designen og funksjonene er et vinnerscenario for alle praktisk orienterte, men designbevisste brukere. Spise-/kontorbordet er et meget godt eksempel på et stykke design som er både ergonomisk og flott å se på.".

Consider 64 - kontorbord sett fra siden
 

Filer

MOVE – Hvorfor høydejusterbare sitte/stå-bord øker arbeidsytelsen

Få lavere sykefravær og skap et moderne kontormiljø med elektrisk høydejustering i kontorbordene. En verdifull investering for både arbeidsgivere og ansatte.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.