Kontakt oss her
Teknologi og trender

Kick & Click™ rask montering for kontorbord

LINAK har et system som gir deg muligheten til å halvere tiden du bruker på å montere et høydejusterbart bord. Det kalles Kick & Click™ – og du trenger verken skruer eller verktøy for montering.

Kick & Click Teknologi og trender
Bruk halvparten så lang tid på bordmontering
Vanligvis trenger man 12 skruer for å montere de to søylene på topprammen på et typisk høydejusterbart kontorbord. Men med LINAK Kick & Click™ monteringsløsning trenger du bare de skruene som fester bordplaten. Med Kick & Click gir du bare et dytt til du hører et klikk - og bordet er klart!

Å bruke Kick & Click™ er enkelt og svært intuitivt. Produktdelene vises i piktogrammer, og det er opplagt hvor du må tråkke (eller bare skyve). Du vil høre et "klikk" som indikerer at monteringen er gjort korrekt.

Vær mer effektiv og spar tid
Det er en ting som gjør det mye enklere å montere ditt nye høydejusterbare bord. En annen ting er at du sparer tid ved montering av flere kontorbord. En av kundene til LINAK estimerte hvor mye tid de hadde spart på monteringen, og den var nesten halvert:

Les hele referansehistorien: "Rask, enkel og intuitiv montering av skrivebord"

Flere søyler, fullt rammesystem og utallige valgmuligheter
Uansett om du ønsker å designe et C- eller T-bord, så finnes det utallige valgmuligheter. LINAK Kick & Click™ finnes i tre versjoner – og hver av dem har sine fortrinn. Uansett hvilket valg du tar, kan du inkludere deler og produkter på kryss og tvers av hele produktserien. Også når markedet krever et fullt rammebordssystem - bestående av løftesøyler, føtter, kontrollboks og bordpanel. LINAK fokuserer på å skape virkelige Plug & Play™-løsninger. Det omfatter et Kick & Click-sett for store kontorbord med 3 ben. Med det økende antallet forskjellige søyler i porteføljen DESKLIFT (DL), er mulighetene mange, og designere og tilvirkere har full designfrihet.

Et elegant design med skjulte kabler
LINAK løftesøyler kommer i forskjellige former, størrelser og farger. Uansett hva som passer til ditt design, har vi sørget for at alle LINAK deler samsvarer, og vi i har sørget for at ingen synlige kabler vil forstyrre ditt design. Når bordet er montert, blir alle kabler enkelt skjult i kanaler i rammen - og heller ikke nå trenger du verktøy eller klips.

Smart, raskt, enkelt, miljøvennlig og rett og slett kostnadseffektivt.

For mer informasjon ber vi deg kontakte vårt lokale datterselskap eller vår lokale forhandler.
Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovativ montering av kontorbord

LINAK Kick & Click - Hvordan du enkelt monterer et kontorbord play-icon

LINAK Kick & Click - hvordan du enkelt monterer et kontorbord

Hvordan demontere et LINAK Kick & Click kontorbord play-icon

Kick & Click - Hvordan demontere et kontorbord

Filer

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss