Kontakt oss her
Kundeerfaring

Elektriske justeringssystemer blir stadig vanligere i klasserom også

Det er kanskje lenge siden du gikk på skolen, men den lukten av en muggen svamp full av kritt bringer tilbake gamle minner. Dagens skoletavler er helt annerledes – det brukes f.eks. ikke våt svamp på dem. Selskapet Remonta produserer klassiske skoletavler, men leverer også systemer som ikke tørkes med svamp. I dag brukes klassiske skoletavler stadig mer i kombinasjon med display og whiteboards.

Remonta leverer montasjesystemer som har integrert elektrisk høydejustering. Systemene for elektrisk justering blir levert av det danske selskapet LINAK®. Operations Manager Holger Rödig kan fortelle om bakgrunnen for dette samarbeidet: "LINAK er markedsleder og leverer et bredt spekter av produkter av høy kvalitet. Produktene deres fungerer feilfritt i mange år. Hittil har vi ikke hatt noen problemer. I løpet av alle disse årene, har vi skiftet et produkt bare to ganger."

Remonta opplever økende etterspørsel etter elektrisk høydejustering. Stadig mer omfattende spesifikasjoner krever en slik løsning. "Vi fortsetter selvfølgelig å levere mekaniske systemer, men elektrisk høydejustering blir stadig mer populært", forteller Junior Managing Director Marc Nies og bekrefter det Rödig sa.

Og det er lett å forstå, for en mekanisk skoletavle krever alltid et supplement. Elektriske systemer er mye enklere å transportere. Teknikere som skal montere en klassisk skoletavle i tredje etasje i en skolebygning, får mye å bære på.

Elektrisk justerbart monitorstativ i kombinasjon med whiteboards. Produsert av Remonta - høydejustert av LINAK.
 

Et elektrisk system er mye lettere og har færre komponenter. Teknikerne elsker det. Transporten er også mye enklere og rimeligere på grunn av lavere vekt og få deler.

Monteringen skjer raskt og enkelt takket være Plug & Play. Elektriske tavlesystemer beveger seg kanskje langsommere enn mekaniske systemer, men smart betjening har sine fordeler: tavlene kan styres via en app som har Bluetooth-tilkobling, så læreren trenger ikke lenger reise seg for å styre tavlen. Det finnes også en håndbetjening som fungerer på samme måte.

Det er viktig at de produktene fra LINAK som blir brukt, kan transporteres langt. Små barn skal enkelt kunne rekke opp til tavlen. DL12XL med sin store slaglengde er den ideell for dette formålet. PIEZO kollisjonsbeskyttelse gir trygghet. Dersom tavlen treffer en hindring, blir det sendt en elektrisk impuls som får systemet til å stanse og bevege seg litt i motsatt retning – bort fra hindringen.

LINAK system med tre løftesøyler -  for tunge stativer til display og monitor.
 

Dersom tavlesystemet er svært tungt, leverer Remonta et system med tre løftesøyler som sørger for funksjonalitet over lang tid. Enkeltsøylesystemet med DL2 elektrisk løftesøyle er dessuten ekstremt stabilt og elegant. Dette Siegen-baserte selskapet tilbyr et veggmontert, frittstående eller mobilt system på hjul.

Én løftesøyle kan heve og senke opptil 250 kg. Det gjør det mulig å installere svært tunge displayer med dører og andre funksjonaliteter. Integrert styring skaper trygghet.

I et skolemiljø må man unngå rot - fordi alt kan skje … Jo færre komponenter man må gjemme bort, desto bedre”, smiler Holger Rödig.

Monitorstativ som justeres med en enkel, stabil og elegant LINAK DL2 elektrisk løftesøyle.
 

Det er ikke bare sikkerhet og stabilitet som er viktig hos Remonta; designet må også være riktig. Selskapet er én av få produsenter som tilpasser tavledører til displayets størrelse og man får derved rammer med rette linjer og minimale mellomrom.

Hundre prosent av tavlen produseres hos Remonta, og bedriften har utallige universalelementer for sammenkobling. Det betyr at alle rammestørrelser og kundespesifikke krav kan implementeres. Bortsett fra tavlen anskaffer Remonta de andre produktene eksternt. Og det kan man forstå siden displaymarkedet vokser raskt. Det eierstyrte selskapet har sterke partnere med seg.

Stort, høydejusterbart display i møterom eller konferanserom. Justert med LINAK elektriske aktuatorer.
 

Alle tavlesystemer blir inspisert på stedet av TÜV. Designets egnethet blir testet. Til dette har selskapet ansatt to medarbeidere som arbeider kun med TÜV og vedlikehold av systemene. Utmerket service!

 
"LINAK er markedslederen og tilbyr både bredt utvalg og høy kvalitet. Produktene deres fungerer feilfritt i mange år.
Holger Rödig, Remonta Operations Manager
 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.