Kontakt oss her
Teknologi og trender

Antikollisjonsløsninger beskytter kontormøbler og kolliderende gjenstander

For å beskytte kontorutstyret ditt mot kollisjon når du justerer bord, tilbyr LINAK ulike løsninger for bord og arbeidsstasjoner.

Når det er viktig med en levetid og sikring av dine justerbare kontorbord, tilbyr LINAK et utvalg av løsninger. Hvis du legger til disse i applikasjonen din, unngår det elektriske justerbare bordet å bli skadet på grunn av kollisjon med en hard gjenstand.

LINAK tilbyr to løsninger; Desk Sensor™ 1 (DS1) og PIEZO™. Du kan inkludere begge sammen med bordet ditt - bruke den ene eller den andre, eller til og med en kombinasjon av de to!

Desk sensor 1 er en ekstern anti-kollisjonsenhet for bord

Desk Sensor 1 - ekstern gyroskopisk sensorenhet 
Omtrent på størrelse med hetten på den gjennomsnittlige kulepennen din, kommer Desk Sensor 1-løsningen som en enhet som er klar til å kobles til bordet ditt. Den virker med alle LINAK® løftesøylesystemer, for eksempel et standardsystem med kontrollboks CBD6S eller et oppsett med IC løftesøyler (Integrert styring).

Desk Sensor 1 er svært sensitiv, stabil og virker uavhengig av lastevekt og temperatur.

 
PIEZO er en antikollisjonssensor for arbeidsbord plassert inni en DL løftesøyle

PIEZO -  søyleintegrert sensor
PIEZO™Anti-Collision™ er en maskinvarebasert sensor integrert i løftesøylen. Den krever ingen installasjon siden løftesøylen så å si er "født med det". De fleste DL-søylene fra LINAK kommer med mulighet for PIEZO.

Sensoren reagerer på hindre når kontorbordet ditt justeres opp eller ned. Den beskytter dermed bordet mot materiell skade, hvis den møter på et objekt.

 

Flere teknologitrender og LINAK løsninger for bord
Lær mer om våre løsninger for justerbare bordsystemer og teknologien bak ved å lese i Teknologi og trender-seksjonen vår.  

Beskytt det som betyr noe!

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Anti-Collision™ løsninger for bord

Beskytt det elektriske sitte/stå-bordet mot potensielle skader både på vei opp og på vei ned. Utforsk de sensitive Anti-Collision™ løsningene fra LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss