Nyheter 26. januar 2017

DL12XL – LINAK lanserer en ekstra stor søyle for display- og monitorstativer

1700 mm – det er den fulle lengden av vår nye inline søyle DL12XL. Den nye søylen er laget primært for store monitorer og displayer og gir større muligheter for bevegelse av skjermer i auditorier og andre store møterom.

Det største produktutvalget blir enda større

LINAK har enorm erfaring i utvikling av elektriske lineære aktuatorer som løftesøyler. Det har vært vår kjernekompetanse i over 30 år. I dag har vi det største produktutvalget på markedet, blant annet en hel serie med XL søyler.

Nå utvides serien XL med lanseringen av DL12XL. Denne søylen er en nykommer i serien, men den skiller seg fra resten av søylene i serien XL ved at den er en inline søyle. Den har ikke den vanlige motorkapslingen, og dette gir designerne større frihet.

Som alltid bestreber vi oss på at våre produkter skal være så elegante og diskret at det ikke går på bekostning av produsentens eget design,” sier Product Manager Birgitte Holm-Melin.

Teknologien PIEZOTM som standard

DL12XL har PIEZO teknologi som standard. Denne antikollisjonsfunksjonen sørger for at bevegelsen av displayet eller monitoren stanses og reverseres dersom det er en hindring i veien. PIEZO sensor er fullstendig integrert i søylen, uten synlige endringer og uten noen ekstra montering.

Denne spesialutviklede teknologien fra LINAK blir brukt i justerbare skrivebord over hele verden og hindrer skade på bordplaten dersom det er en hindring i veien når bordet er i bevegelse.

Ved å velge DL12XL får du:
  • Små innbyggingsdimensjoner og lang slaglengde
  • PIEZO som standard
  • Slankt og diskret inline design
Tekniske spesifikasjoner:
  • Belastning: 600 N/ben
  • Slaglengde: 999 mm
  • Innbygningsdim.: 700 mm
DL12XL – LINAK lanserer en ekstra stor søyle for display- og monitorstativer

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.