Kontakt oss her
Kundeerfaring

Technotrade kutter kostnader ved å velge høydejusterbare bordrammer fremfor tradisjonelle bord

Technotrade tar virkelig vare på de ansatte når de utstyrer hovedkvarteter med høydejusterbare kontorbord som har bordrammer fra LINAK i topp kvalitet. Gir brukerne mer fleksibilitet og bedre ergonomi.

Kontoransatte hos Technotrade ved ergonomiske og justerbare kontorbord som er drevet av LINAK.

Technotrade Ltd. har vært en profesjonell samarbeidspartner med maskinprodusenter i over 30 år og er en eksklusiv distributør av Danfoss. I dag tilbyr selskapet teknologiske løsninger innenfor mobil hydraulikk, kontrollsystemer og elektriske drivere for både det tjekkiske og slovakiske markedet.

Den voksende kundeproteføljen førte til at selskapets fasiliteter ble utilstrekkelige, og de bygde derfor en helt ny bygning med toppmoderne inventar for mer enn 20 ansatte. Selskapets eier, Petr Kejduš, ville ha de mest innovative og toppmoderne møblene med den nyeste teknologien - og derfor ville han ha sitte/stå-bord som var drevet av LINAK®.

 

Sitte/stå-konseptet erstattet de tradisjonelle kontorbordene

Selv om designere og arkitekter designet og møblerte bygningen, var det ikke deres ide. I utgangspunktet valgte de kontorbord med fast høyde og i en enda høyere prisklasse.

Overraskende nok var det ikke designerne som kom med ideen om høydejusterbare kontorbord, men ledelsen og de ansatte hos Technotrade. Designerne bare valgte den fargen på bordrammen som matchet det totale konseptet. Og på det tidspunktet hadde de ingen anelse om fordelene ved slike kontorbord
Daniel Batla, sjef for elektronikk- og programvareavdelingen.

Den idelle og elegante løsningen for 18 bord i de 12 nye kontorene er basert på konseptet LINAK Desk Frame 2 (DF2) for bord med 2 ben. Det er et praktisk helrammesystem som er bygget rundt den fleksible alt-i-ett motoren med "beam", elektronikk og kabling, elektriske lineære løftesøyler i et rent design samt matchende bordben.

LINAK Desk Frame 2 i hvitt, svart og grått

DF2-konseptet matcher alle bordplater i størrelsen 120-180 cm, finnes i tre fargevarianter og kan kobles til forskjellige typer bordkontroller, fra de enkleste til de mest sofistikerte med minne for innstilt høyde, påminnelser og app med Bluetooth-grensesnitt. For å ikke forstyrre det moderne designet til bordene valgte Technotrade DPG1C desk panel, som har vunnet designprisen Red Dot Award.

LINAK var et opplagt valg; Danfoss og LINAK er lokalisert relativt nær hverandre og bruker hverandres produkter i skjønn forening i produksjonshaller og kontorer. Vi vet dessuten at Danfoss alltid bruker det beste fra LINAK, så vi tenkte ikke engang på å sjekke ut andre produsenter
Petr Kejduš, eier av selskapet
 

Elektriske sitte/stå-bord: En attraktiv investering

Alle de ansatte hos Technotrade kunne nå stå ved sine justerbare bord for første gang og utnytte dem til sitt fulle potensiale. Eieren ville ha bord som, med hans egne ord, var bra for hans "gutter og jenter". Han var ute etter ergonomi som forebygger utmattelse og kroniske ryggproblemer, men han ønsket også ekstra verdi i form et fleksibelt arbeidsmiljø for de ansatte. For de ansatte hos Technotrade er fordelene ved å bruke høydejusterbare bord som er drevet av det elektriske systemet LINAK Desk Frame 2, ganske opplagte :

"Jeg var spesielt interessert i ergonomi, og det er uten tvil godt for helsen å endre arbeidsstilling noen ganger om dagen - hvis jeg er trett, gjør det at jeg kan konsentere meg bedre." (Marketing Manager, Tomáš Pospíchal)

"Når jeg har idemyldring med en kollega, foretrekker jeg å stå, og vi er på samme nivå." (Specialist in Sales of Electric Drives, Tomáš Nakládal)

"Jeg forlater ofte bordet mitt og velger å ha det i høy posisjon fordi jeg ikke er så glad i å sette meg og reise meg opp hele tiden." (Hydraulic Systems Sales Specialist, Michal Janík)

Technotrade kunne derfor utstyre det nye hovedkvarteret med justerbare kontorbord med LINAK Desk Frame 2 til en lavere kostnad enn de opprinnelig planlagte, tradisjonelle bordene. Nå kan de ansatte oppleve fordelene ved å arbeide sammen ved samme bord og oppleve god ergonomi hver dag.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Filer

MOVE – Hvorfor høydejusterbare sitte/stå-bord øker arbeidsytelsen

Få lavere sykefravær og skap et moderne kontormiljø med elektrisk høydejustering i kontorbordene. En verdifull investering for både arbeidsgivere og ansatte.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss