Kontakt oss her
Komfortmøbler

Lenesofaer med maksimal komfort

Aktuatorsystemer til elektriske lenesofaer gjør det mulig å justere sofaen ved å trykke på en knapp. Serietilkobling med Plug & Play, et begrenset antall kabler og trådløs styring betyr at systemene er enkle å integrere i nesten alle typer design.

Elektrisk justerbar lenesofa med aktuatorsystem la10

Elektriske aktuatorsystemer til eksklusive lenesofaer

Fleksible løsninger for komplekse bruksområder
LINAK® aktuatorsystem til lenestoler er en perfekt match for utstyr med mange justerbare elementer, som en lenesofa. Systemets kompakte design samt færre kabler gjør det enkelt å integrere i alle typer sofadesign. Med en trådløs kontrollenhet har du fleksible monteringsalternativer for ulike deler av utstyret ved bruk av ett eller flere kontrollalternativer.

Vanlige problemer er eliminert
Et system består av opptil 5 aktuatorer som er seriekoblet, én eller flere kontrollenheter og et ladepunkt. Kjedekoblingsprinsippet gjør at systemet kan kobles i tilfeldig rekkefølge, og fordi det ikke er behov for en kontrollboks, har du optimal designfrihet. Hele systemet er basert på forskning og innspill fra mange aktører innenfor området elektriske justerbare lenestoler, som har løst de vanligste problemene, som ødelagte kabler, varierende innbyggingsdimensjoner og dyputladede batterier.

Optimal batteriløsning
Systemløsningen omfatter nå LINAK batteri BA002. Den intelligente batteriboksen har eliminert flere problemer som vi avdekket i vår undersøkelse, spesielt dyputlading. Systemet har blitt enda mer anvendelig fordi batteri- og lademulighetene gir frihet til å plassere utstyret hvor som helst.

Les mer
LA10 og BP12

Filer

Aktuatorsystemer til lenestoler

Lær mer om våre pålitelige aktuatorsystemer til justerbare lenestoler, som har en trådløs kontrollenhet. Vi gjorde grundige undersøkelser for å være sikre på at systemet tar hensyn til hele verdikjeden.

My Recliner™ App brosjyre

Bruk LINAK My Recliner™ App som en annerledes håndbetjening. Les mer om hva appen omfatter og hvordan du tilpasser den til dine behov.

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Bruksområder innenfor komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger skaper komfortabel bevegelse av forskjellige typer møbler, som komfortsenger, lenestoler og sofaer.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss