Kontakt oss her
Materialhåndtering

Gaffeltruck-løsninger

LINAK aktuatorer muliggjør løfting og senking av gafler på gaffeltrucker.

Gaffeltruck

Rene, effektive og vedlikeholdsfrie aktuatorer for gaffeltrucker

Gaffeltrucker brukes hovedsakelig til å flytte paller korte avstander i trange omgivelser. De må være lette å bruke, energieffektive og driftssikre. Oljefritt utstyr er å foretrekke, for å unngå fare for forurensing med lekkasjer av hydraulikkolje. Dette er særlige relevant i matvareområder, lageranlegg og produksjonsanlegg. LINAK® aktuatorer møter disse kravene med følgende egenskaper:

  • Null vedlikehold og ingen olje
  • Energieffektivitet
  • Lang levetid og høy oppetid
 
Vil du vite mer? Kontakt oss nå
 

Null vedlikehold og ingen olje
I motsetning til hydrauliske aktuatorer har lineære elektriske aktuatorer ingen slanger eller pumper. Det betyr høyere energieffektivitet og eliminering av oljesøl og vedlikehold. Våre kompakte aktuatorer med bare noen få kabler er langt lettere å installere. Den omhyggelige testingen i LINAK sin forsknings- og utviklingsavdeling sikrer holdbarhet, driftssikkerhet og lang levetid.

Energieffektivitet
Våre eklektiske aktuatorer kan forsynes direkte av 24 V eller 48 V batterispenning. Den direkte konverteringen til mekanisk energi og kraft etter behov, gir en langt bedre energieffektivitet enn hydrauliske systemer.

Lang levetid og høy oppetid
LINAK aktuatorer med lang levetid er designet for å matche levetiden med standard serviceintervaller for gaffeltrucker. Vår B10 kalkulator kan brukes til å beregne produktets levetid i den aktuelle bruken, og gjør planlegging av vedlikehold lettere. Service kan planlegges på stedet og opptiden holdes høy.

Les mer
LINAK elektrisk aktuator LA36
Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK® Machining play-icon

Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK Machining

play-icon

Børsteløs DC motor | Actuator Academy™

play-icon

B10 Life | Actuator Academy™

Filer

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Aktuatorer for mobile roboter i materialhåndtering

Vi er din partner for løfteløsninger i materialhåndtering. Finn ut hvorfor våre elektriske aktuatorer er ideelle for din mobile robot eller industritruck.

Løsninger for materialhåndtering

Elektriske aktuatorer og løftesøyler for smarte og pålitelige løfteløsninger i automatiserte lagre og produksjonsanlegg.

Les mer
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss