Kontakt oss her
LINAK aktuatorer i utstyr for materialhåndtering som autonome mobile roboter, slepetog og gaffeltrucker

Løsninger for materialhåndtering

Elektriske aktuatorer fra LINAK gir smarte og driftssikre løfteløsninger for automatiserte lagersystemer

Solid oppetid for materialhåndterende kjøretøyer

24/7-drift og høy effektivitet er nøkkelkrav til batteridrevne kjøretøyer som autonome mobile roboter (AMR), gaffeltrucker og trekktruck i lagerdrift og produksjonsanlegg.

Avbrekk aksepteres kun for batterilading og planlagt vedlikehold. Overvåking og diagnoser i sanntid er av stor betydning for å holde oppetiden høy i automatiserte systemer.

LINAK® aktuatorer er bindeleddet mellom transportkjøretøyet og varene som skal håndteres, og oppfyller alle dagens krav:

  • Kompakt design
  • Tilstandsovervåking og presis kontroll
  • Lang levetid

Vi tilbyr en modulbasert produktportefølje for å få den riktige løsningen for brukssituasjoner med ulike krav, som vogner med pinnekrok, toppløftingsmoduler for traller, reoler eller paller, trekktrucker eller gaffeltrucker.

Hvis du er nysgjerrig på vår tilnærming til automatisering innenfor materialhåndtering, kan du finne flere detaljer her.

Spar plass med kompakt design
LINAK IC aktuatorer har en rekke egenskaper som gir et kompakt design. Den integrerte styringen har en strømforsyning på opptil 48 V og standard kommunikasjonsgrensesnitt som CANopen eller IO-link. Tilleggskomponenter som omformer eller motorstyring, ekstra kommunikasjonsmoduler eller eksterne sensorer for posisjonsstyring er det ikke lenger bruk for, og dette gir en kompakt design.

Hold oppetiden høy med tilstandsovervåking og presis kontroll
Feedbacksignaler via standard grensesnitt muliggjør fjernovervåking av data og diagnostisering. Dette gjør det lettere å forutsi og planlegge vedlikeholdsintervaller, analyse funksjonsfeil og allokere service på bruksstedet. Aktuatoren kan til og med bli del av kjøretøyets digitale tvilling. Dette gjør at oppetiden kan holdes høy og nedetid reduseres til en minimum. Den presise kontrollen gir høy driftseffektivitet og muliggjør også parallelldrift.

Gå hele distansen
Med LINAK aktuatorer med lang levetid kan du også matche aktuatoren med levetiden til andre nøkkelkomponenter, som drivhjul eller batteri i forbindelse med planlagt vedlikehold, slik at du unngår ekstra avbrekk. Og med vår B10 levetidskalkulator, kan du få et kvalifisert estimat på aktuatorens levetid i den spesifikke brukssituasjonen.

 
Vil du vite mer? Kontakt oss nå
Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK® Machining play-icon

Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK Machining

Filer

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Aktuatorer for mobile roboter i materialhåndtering

Vi er din partner for løfteløsninger i materialhåndtering. Finn ut hvorfor våre elektriske aktuatorer er ideelle for din mobile robot eller industritruck.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.