Kontakt oss her
Aktuatorer i utstyr for materialhåndtering: AMR, slepetog, gaffeltruck og palleteringskobot

Løsninger for materialhåndtering

Elektriske aktuatorer og løftesøyler for smarte og pålitelige løfteløsninger i automatiserte lagre og produksjonsanlegg.

Maksimal oppetid for materialhåndterende utstyr

Høy driftsikkerhet og effektivitet er de viktigste kravene til batteridrevne kjøretøyer som autonome mobile roboter (AMR), gaffeltrucker og slepetog i lagre og produksjonsanlegg.

Den tar pause bare for batterilading eller planlagt service. Overvåking og diagnostikk i sanntid er av stor betydning for maksimal oppetid i automatiserte systemer.

LINAK® aktuatorer og løftesøyler er koblingen mellom automatisert maskineri og godset som skal håndteres, og de har relevante funksjoner som:

  • Kompakt design
  • Tilstandsovervåking og presis kontroll
  • Lang levetid

Vi tilbyr en modulbasert produktportefølje for den riktige løsningen til bruksområder med ulike krav, som vogner med pinnekrok, toppløftingsmoduler for traller, reoler eller paller, slepetog, gaffeltrucker og palleteringskoboter.

Hvis du vil vite mer om vår tilnærming til automasjon innen materialhåndtering og produksjon, får du mer informasjon her.

 

Få mer plass med kompakt design

LINAK IC Integrated Controller™ (IC™) har flere egenskaper som gir et kompakt design. IC tilbyr strømforsyning på opptil 48 V og innebygde industrielle grensesnitt som CANopen, IO-link, industrielt Ethernet eller I/O. Det er ikke lenger behov for tilleggskomponenter som omformere eller motorkontroller, ekstra kommunikasjonsmoduler eller eksterne sensorer for posisjonsstyring, og dette gir et kompakt design.

 

Høy oppetid med statusovervåking og presis kontroll

Feedbacksignaler via standardgrensesnitt muliggjør fjernovervåking av data samt diagnostikk. Dette gjør det lettere å forutsi og planlegge vedlikehold, feilsøke og gjennomføre service på bruksstedet. Aktuatoren eller løftesøylen kan til og med bli en del av utstyrets digitale tvilling. Dette gir høy oppetid og minimal nedetid. Denne presise kontrollen gir høy driftseffektivitet og gir også mulighet for parallellkjøring.

 

Gå hele distansen

Med LINAK aktuatorer med lang levetid kan du også matche aktuatoren med levetiden til andre nøkkelkomponenter, som drivhjul eller batteri. Dette gjør det enkelt å planlegge vedlikehold og unngå nedetid. Og med vår levetidskalkulator B10 får du et kvalifisert estimat over aktuatorens levetid for det spesifikke bruksområdet.

 
Vil du vite mer? Kontakt oss nå
Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK® Machining play-icon

Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK Machining

Filer

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Aktuatorer for mobile roboter i materialhåndtering

Vi er din partner for løfteløsninger i materialhåndtering. Finn ut hvorfor våre elektriske aktuatorer er ideelle for din mobile robot eller industritruck.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss