Kontakt oss her
Materialhåndtering

Mobile robotløsninger for lastmoduler

LINAK har en bred portefølje av aktuatorer for mobile roboter med løfteenheter for lastmoduler.

Mobile roboter for lastmoduler

Aktuatorer for toppløfting på mobile roboter for lastmoduler

Mobile roboter for lasteenheter bruker integrerte eller påmonterte løftemoduler til å transportere traller, reoler eller paller. Formålet er ofte transport fra A til B hvor den autonome roboten plukker opp og setter fra seg varene.

Denne roboten kan også fungeres om en slags fleksibel transportør i samlebåndsproduksjon. En løfteenhet brukes til å plukke opp og slippe enkeltdeler i tillegg til å tilpasse arbeidshøyden for bedre ergonomi. Våre aktuatorer møter sentrale designkrav med:

  • Parallell aktuatordrift for løfting av tung last
  • Standard kommunikasjonsgrensesnitt for presis kontroll og dataovervåking
  • Lang levetid og driftssikkerhet

Mobile roboter fås med integrerte løfteenheter, men det finnes også produsenter som tilbyr roboter uten slikt utstyr innebygd. Spesialtilpasset påmontert utstyr designes av tredjeparts systemintegratorer som bruker det tilgjengelige grensesnittet til styring og strømforsyning.

 
Vil du vite mer? Kontakt oss nå
 

Parallell aktuatordrift for løfting av tung last
Autonome mobile roboter for lastmoduler er designet for å løfte og transportere last på opptil 2000 kg. To eller flere aktuatorer brukes ofte sammen for å balansere lasten og til lastfordeling, og må kjøres parallelt. Den integrerte programvaren fra LINAK® gjør det mulig å kontrollere opptil åtte aktuatorer i parallell drift for enda større løftekapasitet.

Standard kommunikasjonsgrensesnitt for presis kontroll og dataovervåking
Våre aktuatorer støtter strømforsyning opptil 48 V og standard kommunikasjonsgrensesnitt som CANopen, IO-Link og digital/analog IO. Feedbacksignaler som muliggjør presis kontroll og dataovervåking gjør det lett for produsenter og systemintegratorer å integrere aktuatorene våre.

Lang levetid og høy driftssikkerhet
For å leve opp til kundenes forventninger er det et ønske innenfor lagerdrift å være i gang 24/7. Nedetid som følge av service og reparasjoner må holdes lavt. Med våre aktuatorer med lang levetid og B10 levetidskalkulator kan du kan matche aktuatorens levetid med serviceintervallene for ditt produkt. Våre aktuatorer er svært pålitelige som følge av den omhyggelig testede designen.

Les mer
LINAK elektrisk aktuator LA36
Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK® Machining play-icon

Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK Machining

play-icon

B10 Life | Actuator Academy™

play-icon

Børsteløs DC motor | Actuator Academy™

Filer

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Aktuatorer for mobile roboter i materialhåndtering

Vi er din partner for løfteløsninger i materialhåndtering. Finn ut hvorfor våre elektriske aktuatorer er ideelle for din mobile robot eller industritruck.

Løsninger for materialhåndtering

Elektriske aktuatorer og løftesøyler for smarte og pålitelige løfteløsninger i automatiserte lagre og produksjonsanlegg.

Les mer
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss