Kontakt oss her
Teknologi og trender

Krevende bruksområder trenger løsninger som holder løpet ut

Innenfor autonomt landbruk, industriautomasjon og AGV/AMR, har utstyret én ting felles: aktuatorene kan IKKE svikte – pålitelighet og lang levetid har alltid vært krav når det gjelder effektiv og økonomisk ytelse. Vår Long Life aktuator oppfyller begge disse kravene. Og mange flere.

Nærbilde av bena til en atletisk mann som løper langt

When the going gets tough – the tough keep going

For pålitelige og holdbare produkter trenger du løsninger som holder løpet ut. LA36 Long Life  er designet for maksimal slitestyrke og har den utholdenheten som kreves for å utklasse konkurrentene. Den har dokumentert lengre levetid og fortsetter når andre må gi tapt.

 

Fleksibel og smart

LA36 har ikke bare høy slitestyrke – den er også fleksibel og smart. Vi tilbyr 24 volt eller 48 volt, kontroll med integrert styring og grensesnittene CANopen og J1939, og gir deg derved flere installasjonsmuligheter. Og innenfor dagens stadig mer datakrevende bruksområder gir aktuatoren informasjon for planlegging av vedlikehold, diagnostikk og feilsøking som gir betydelig lavere servicekostnader.

 

Flere sykluser, lavere kostnader

Det er vanskelig å finne en elektrisk lineær bevegelsesløsning som oppfyller kravet om både lengre levetid og overkommelig pris. Vanlige alternativer er servostasjoner og standard aktuatorer som gir høye kostnader, som går rett på bunnlinjen, enten på grunn av høy innkjøpspris eller kostbar utskifting på slutten av levetiden. Med LA36 Long Life gjør vi det mulig å redusere kostnadene samtidig som produktets levetid øker.

“Long Life er grundig testet til å utføre minimum 200 000 sykluser ved maksimal belastning og maksimal arbeidssyklus. Under de verst tenkelige forhold. Dette innebærer en levetid som er omtrent 20 ganger lenger enn for konvensjonelle aktuatorer på markedet. Den betydelig økte levetiden kan primært tilskrives inkorporering av en børsteløs motor som tar oss til nye høyder når det gjelder langvarig pålitelighet og ytelse,” sier Søren Buck, Business Development Manager hos LINAK.

Innenfor de fleste bruksområder kan man være trygg på lengre levetid med mindre servicebehov og nedetid.

LINAK® LA36 Long Life elektrisk lineær aktuator
 
 

Plug & Play sparer verdifull tid

Det blir stadig flere 48 volts produkter, og konvensjonelle aktuatorløsninger er ikke enkle å integrere og installere i disse. Med vanlige 24 volts aktuatorer var det nødvendig med en konverterteringsmodul for å konvertere spenningen fra 48 volt til 24 volt. LA36 Long Life trenger ingen konvertering fordi den leveres med 48 volt, og det betyr mindre tid brukt på installering. Det samme gjelder grensesnittene; med innebygget CANopen og J1939 grensesnitt er det enklere å matche aktuatoren med utstyret – uten behov for konvertering.

“Under utviklingen av Long Life aktuator har det også vært et mål å spare kundene for kostbar tid under integrering av en løsning. En Plug & Play-løsning med færre komponenter innebærer dessuten lavere servicekostnader og mindre nedetid for dem som bruker produktet,” sier Søren Buck.

 

Integrert styring for data og feilsøking

Med en standard aktuatorløsning er det ikke mulig å få avanserte data som syklustall, feilmeldinger, ampereforbruk og hastighet, og det gjør feilsøking vanskelig. Med integrert styring og CAN bus gir LA36 Long Life tilgang til alle relevante data – og feilsøking blir mye enklere.

 

Presisjonskontroll – uten eksterne sensorer

For å oppnå presisjonskontroll av utstyr som har en konvensjonell aktuator, må det brukes tid og penger på å installere og integrere eksterne posisjonssensorer i systemet. Siden LA36 har integrert styring og CAN bus, er det mulig å designe et system med presisjonskontroll som gir ønsket posisjon uten å bruke eksterne sensorer

 

Utholdenhet og styrke som leverer

Vår Long Life aktuator gir langvarig, problemfri ytelse og mindre nedetid, også under tøffe bruksforhold. Færre komponenter gir enkel installering og mindre servicebehov. Alternative grensesnitt og motorspenninger betyr fleksibelt utstyr, og integrert styring gir data for rask feilsøking.

Dersom du ønsker mer informasjon om aktuator LA36 Long Life, kan du besøke produktsiden eller kontakte oss direkte.

 

 

Nysgjerrig på børsteløse motorer?

Vil du vite mer om børsteløse motorer, som er hovedgrunnen til den lange levetiden til vår Long Life aktuator? Se vår Actuator Academy-video nedenfor.


 
Logo for Actuator Academy om aktuatorteknologi

Vil du vite mer om elektriske aktuatorer?
Les om det som gjør en aktuator ideell i industrimaskiner og bli kjent med teknologien.

Besøk LINAK Actuator Academy™

 

Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK® Machining play-icon

Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK Machining

Filer

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.