Kontakt oss her
Materialhåndtering

Trekktrucksystemer

Aktuatorer fra LINAK bidrar til å løfte og sette av eller holde fast lastbærere på vognene i trekktrucker.

Trekktruck

Aktuatorer for høy fleksibilitet i trekktrucker

Dagens “lean”-produksjon krever effektiv og fleksibel forsyning. Trekktrucker har et bredt spekter av vogner med ulike typer lastbærere. Med vår portefølje av aktuatorer, kan vi hjelpe deg med å designe den rette løsningen for løfting eller låsing. De er ideell for disse funksjonene med:

  • Høy effekttetthet
  • Standard grensesnitt for enkel integrasjon
  • Lang levetid og driftssikkerhet
 
Vil du vite mer? Kontakt oss nå
 

Høy effekttetthet
Den slanke design på trekktrucker krever en kompakt design på løfteenheten og høy effekttetthet. Den kompakte og energieffektive designen til aktuatorer fra LINAK® gjør dem ideelle for bruk i trekktrucker. En skyvekraft på opptil 15.000 N per aktuator er tilgjengelig og opptil 8 aktuatorer kan kjøres parallelt.

Standard grensesnitt for enkel integrasjon
Med den store variasjonen av lastbærere gjør standard grensesnitt det lettere å få til en rask og enkel tilpasning til hver enkelt design. Automatiserte trekktrucker krever kontroll og overvåking av hele trucken. Aktuatorer fra LINAK med standard kommunikasjonsgrensesnitt som CAN bus eller IO-link møter disse kravene.

Lang levetid og høy driftssikkerhet
Samlebånd i produksjonsanlegg går i flere skift. Nedetid for service og reparasjon av trekktrucker bør ikke oppstå, eller i hvert fall holdes på et minimum i løpet av skiftet. Med aktuatorer med lang levetid og B10 levetidskalkulatoren fra LINAK kan du velge en aktuator som matcher de planlagte serviceintervallene. Aktuatorer fra LINAK er vedlikeholdsfri takket være den grundig testede designen og den høye driftssikkerheten.

Les mer
LINAK elektrisk aktuator LA36
Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK® Machining play-icon

Materialhåndtering 101 – Unik mobil robot på jobb hos LINAK Machining

play-icon

Børsteløs DC motor | Actuator Academy™

play-icon

B10 Life | Actuator Academy™

Filer

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Aktuatorer for mobile roboter i materialhåndtering

Vi er din partner for løfteløsninger i materialhåndtering. Finn ut hvorfor våre elektriske aktuatorer er ideelle for din mobile robot eller industritruck.

Løsninger for materialhåndtering

Elektriske aktuatorer og løftesøyler for smarte og pålitelige løfteløsninger i automatiserte lagre og produksjonsanlegg.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss