Kontakt oss her
Landbruk

Systemer til klimakontroll

Intelligente elektriske aktuatorløsninger integreres med fjøsets klimasystem og sørger for perfekt temperatur, fuktighetsgrad og friskluftinntak, noe som bidrar til at husdyrene holder seg friske.

Klimakontroll i stall og fjøs

Intelligente aktuatorer optimaliserer klimakontrollen

Husdyr i moderne fjøs trenger umerkelig ventilasjon og et effektivt klimasystem. Kundene er opptatt av dyrevelferd, og en skrantende økonomi gjør det nødvendig å øke effektiviteten enda mer. Intelligente elektriske aktuatorer for klimasystemer kan hjelpe gårdbrukerne med å oppfylle disse behovene, ved at de:

  • Gir klimasystemet kontinuerlig feedback for å holde forholdene i fjøset stabile.
  • Gi gårdbrukeren mulighet for trådløs kontroll av klimaforholdene på forskjellige steder i fjøset
  • Øke effektiviteten med en energisparende løsning som trenger lite vedlikehold

Været forandrer seg mye i løpet av året - noen ganger i løpet av én dag. For å optimalisere produksjonen og holde dyrene friske trenger gårdbrukerne effektiv klimakontroll. Elektriske aktuatorløsninger justerer innløpsventiler og ventilasjonsspjeld og gir kontinuerlig feedback til klimasystemet, slik at det blir perfekte forhold i fjøset.

Kontinuerlig feedback for perfekt klimakontroll
LINAK aktuatorer kan integreres fullstendig med nesten alle klimasystemer Løsningene gir kontinuerlig feedback for automatisk justering av friskluftinntak, fuktighet og temperatur eller for ventilering av lukt eller gass.

Styre forholdene på bestemte steder ved bruk av aktuatorer
Små grisunger trenger ofte en annen temperatur enn de andre grisene i fjøset. Aktuatorer som justerer dekselløftere, kan også beskytte mot trekk. Når aktuatorer er integrert med klimasystemet, får gårdbrukeren presis lokal feedback fra fjøset og kontrollerer automatisk og trådløst klimaet til grisungene.

Høyere kostnadseffektivitet med en energisparende løsning
Elektriske aktuatorer er svært enkle å installere og har ingen svake punkter som slanger eller ventiler. De er miljøvennlige på grunn av lavt energiforbruk, ingen oljelekkasje og lavt lydnivå. Sist, men ikke minst er LINAK aktuatorer testet og sertifisert for å fungere også under svært tøffe forhold, og de er nesten vedlikeholdsfrie.

Les mer
Lineær aktuator LA14
LINAK elektriske aktuatorer - automatiserte deksler for temperaturregulering i stall og fjøs play-icon

LINAK elektriske aktuatorer - automatiserte deksler for temperaturregulering i stall og fjøs

Elektriske aktuatorløsninger -- Trinnløs justering av ventilasjonssystemer i stall og fjøs play-icon

Elektriske aktuatorløsninger -- Trinnløs justering av ventilasjonssystemer i stall og fjøs

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på løsninger for ventilasjon og gårdsdrift

En elektrisk aktuator fra LINAK er et opplagt valg for tøffe forhold med fuktighet, støv og temperaturendringer. Vi vet hvor viktig det er for gårdbrukeren å ha et velfungerende ventilasjonssystem.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Aktuatorløsninger for landbruk

Elektriske aktuatorer bidrar til å sikre god klimakontroll, optimal automatisert fôring og intelligent stall-/fjøsventilasjon over hele verden.

Les mer

Videoer om klimakontroll i stall og fjøs

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i klimasystemer i stall og fjøs. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss