Kontakt oss her
Landbruk

Ventilasjonssystemer innenfor landbruket

Elektriske aktuatorsystemer bidrar til å holde dyrene i fjøset friske og sikrer at friskluftinntaket blir justert i henhold til værforholdene.

Stallventilasjon

Hold dyrene friske med pålitelig ventilasjon

Det er økt fokus på dyrevelferd samt på god hygiene innenfor matproduksjon generelt. Kravet til bedre innendørsklima for husdyrene må balanseres med forventet effektivitet. Med intelligent aktuatorbasert ventilasjon er det mye å vinne:

  • Juster friskluftinntaket og temperaturen for optimal komfort og klima for husdyrene
  • Overvåk og samle inn viktige dato for å optimalisere ventilasjonen
  • Få en fleksibel løsning som er enkel å integrere og nesten vedlikeholdsfri

Den viktigste faktoren for at gårdsdriften skal være lønnsom, er at husdyrene er friske og trives i fjøset. Friskluftinntak, temperatur og CO₂-nivå osv. må overvåkes og balanseres med værforholdene. Elektriske aktuatorløsninger flytter på alle inntaksventiler, ventilasjonsspjeld og dekselløftere i fjøset og sender relevant feedback tilbake til systemet.

Overvåk og kontroller luftkvaliteten
Moderne ventilasjonssystemer for stall og fjøs må omfatte mye mer enn bare å åpne og lukke vinduer. Skadelig gass eller støv må ventileres ut, og temperatur og CO₂-nivå må være riktig. Med LINAK aktuatorløsninger kan du overvåke, kontrollere og justere friskluftinntaket for et hvilket som helst tidspunkt.

Få feedback fra aktuatorer
Klimaforholdene i fjøset blir hele tiden påvirket av været. Kontinuerlig feedback fra intelligente aktuatorløsninger kombinert med data fra klimasensorer, gjør det mulig å overvåke og automatisere fjøsventilasjonen til minste detalj.

En løsning som er enkel å integrere og tilpasse
Ingen fjøs er like. LINAK aktuatorløsninger er derfor designet for enkel integrering med de fleste systemer og krav. De fungerer også under svært tøffe forhold - både støvete, fuktige og våte - og vedlikehold er overflødig.

Les mer
Lineær aktuator LA25
Elektriske aktuatorløsninger -- Trinnløs justering av ventilasjonssystemer i stall og fjøs play-icon

Elektriske aktuatorløsninger -- Trinnløs justering av ventilasjonssystemer i stall og fjøs

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på løsninger for ventilasjon og gårdsdrift

En elektrisk aktuator fra LINAK er et opplagt valg for tøffe forhold med fuktighet, støv og temperaturendringer. Vi vet hvor viktig det er for gårdbrukeren å ha et velfungerende ventilasjonssystem.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Aktuatorløsninger for landbruk

Elektriske aktuatorer bidrar til å sikre god klimakontroll, optimal automatisert fôring og intelligent stall-/fjøsventilasjon over hele verden.

Les mer

Videoer om fjøsventilasjon

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i stall og fjøs. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss