Kontakt oss her
Ingeniører som kontrollerer og justerer en elektrisk I/O aktuator

Et fleksibelt I/O™ grensesnitt for de kvikke og tilpasningsdyktige

 - ideell for et bredt spekter av industrielle bruksområder

LINAK® I/O aktuator er selve definisjonen på fleksibilitet. Med det omfattende bevegelsesområdet og alle valgene for inndatakontroll og utdata, har LINAK® I/O aktuator utallige modifiseringsmuligheter og gir deg full kontroll over akkurat de funksjonalitetene du trenger. Vi har realisert vår innovasjon; inndatamulighetene lar deg justere og kontrollere den elektriske aktuatoren til perfeksjon, mens utdataene gir deg verdifull innsikt i ytelsen.

 

Skreddersy din egen bevegelsesløsning

LINAK I/O aktuator tar deg til et nytt nivå av innovasjon og ytelse og lar deg skape produkter av enda høyere kvalitet. Med en I/O aktuator har du full kontroll over aktuatorens lineære bevegelse. Ved å justere og kontrollere aktuatoren kan du skreddersy bevegelsen nøyaktig etter ditt behov. Og når du starter produksjonen, får du en tilpasset aktuator som fullstendig matcher de spesifikasjonene du definerte i utviklingsprosessen.

 

Raskere fra smart ide til effektiv drift

Med den banebrytende fleksibiliteten til et universelt LINAK I/O grensesnitt kommer du enklere og raskere fra ide til innovativ løsning. Alt starter med effektiv prototyping - en prosess med prøving og feiling. Den omfattende funksjonaliteten til I/O gir deg den fleksibiliteten du trenger for å konfigurere og teste programvareinnstillingene om og om igjen - uten at du må be om en ny prototype hver gang. Med I/O kan du skape smarte aktuatorløsninger med skreddersydd presisjon, forbedret diagnostikk og minimal nedetid.

 
I/O tidslinjeanimasjon
 
 

Ditt valg av aktuator: Samme kvalitet, forskjellige nivåer

Ikke alle prosjekter krever alle funksjoner som I/O innebærer. Derfor kan du velge mellom tre funksjonalitetsnivåer: Basic, Full og Customised.

Med I/O Basic har du alle fordeler ved IC med integrert H-bro. Hvis du velger I/O Full, kan du teste og lære mens du utforsker alle funksjonene til I/O. Med I/O Customised kan du gjøre valgene dine basert på det du har lært. Her er funksjonalitet og design forhåndskonfigurert for å oppfylle dine behov.

 
 
 

Basic
Grunnleggende funksjonalitet med alle fordelene ved IC

Full
Utforsk alle funksjonene til en full versjon

Customized
Forhåndskonfigurert etter dine behov - både funksjonalitet og design


 

Actuator Connect™ - konfigurator
- Kablet eller trådløs BLE®-tilkobling

Avhakingsikon

Avhakingsikon

Avhakingsikon

 

Oppgrader til Full versjon
- Direkte i Actuator Connect™

Avhakingsikon

Avhakingsikon

 

Juster ikon
  

Låseikon

Låseikon


Diagnostikk-ikon
  

Låseikon

Låseikon


Overvåking ikon
  

Låseikon

Låseikon


Parallell-ikon
  

Låseikon

LåseikonBeskyttelse-ikon
  

Låseikon

Låseikon


Flere alternativer

 

Et showroom med avanserte funksjoner for ditt produkt

Ta kontroll, konfigurer parametere og overvåk aktuatoren via Actuator Connect™ etter at konfiguratoren er installert på din PC.

Med konfiguratoren kan du gi aktuatorene nøyaktig de funksjonalitetene du trenger, samtidig som du har full kontroll over aktuatorenes lineære bevegelse.

Få en oversikt over noen av konfigurasjonsmulighetene du har med Actuator Connect. Den hjelper deg med å skreddersy en bevegelsesløsning som oppfyller dine krav og som er enkel å integrere i ditt produkt.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

IC Integrated Controller™

De innebygde grensesnittalternativene er en av mange fordeler ved våre aktuatorer med IC integrert styring

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.