Kontakt oss her
 

Parallelt

Du kan kjøre opptil åtte aktuatorer parallelt, uten å behøve å bekymre deg for kompleks kabling eller mange kontrollbokser.

 

Parallellbevegelse animasjon

 

Parallelt gir deg muligheten til å kjøre flere aktuatorer parallelt. Dette er en del av LINAK® I/O™ grensesnitt og er én av flere muligheter for å oppnå fordelene ved aktuatorer som har smartere lineær bevegelse.

Nedenfor er en oppsummering over funksjonene du kan oppnå med Parallell. Alle disse kan konfigureres i vår konfigurator Actuator Connect™.

 
 

Actuator Connect™ programvareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK® er fleksible og kan spesialtilpasses etter kundens krav og behov. Konfigurer din aktuator via den intuitive Actuator Connect™ konfigurator.

Last ned en gratis versjon av vår nyeste Actuator Connect konfigurator her.

 
 

Oppnå jevn og synkronisert bevegelse

- uavhengig av varierende belastning

På grunn av muligheten for integrert styring (IC) er det enkelt å parallellkjøre aktuatorer. Det er ikke nødvendig med ekstra kontroller eller kabler. Aktuatorene kommuniserer direkte med hverandre gjennom sitt eget BUS-system.

Selv med varierende belastning er aktuatorene nøyaktig på linje når de er i bevegelse – og ledeaktuatoren vil alltid sørge for at følgeaktuatorene er plassert korrekt i systemet og vil sende feedback om nåværende posisjon og status.

 

Bytt mellom enkel-modus og parallell-modus

– når du trenger en ekstra for å dele på en tung belastning

For å øke det totale pådraget eller balansere tyngden kan du innstille aktuatoren på parallellbevegelse – selv om det er en enkeltaktuator.

Når dette er valgt, kan du endre antall aktuatorer i parallellsystemet. Denne sikkerhetsinnstillingen bestemmer hvor mange aktuatorer et IC parallellsystem må ha for å kunne kjøres.

Opptil åtte aktuatorer kan sammenkobles for å gi jevn og synkronisert parallellbevegelse.

 

Unngå unødig nedetid

- ved å identifisere årsaken

Av og til slutter ting å fungere, og du får jobben med å finne årsaken.

Ved parallellkjøring beveger aktuatorene seg symmetrisk, og alle aktuatorer i systemet kommuniserer med hverandre, dvs. at hvis én av aktuatorene støter på en hindring, vil også de andre aktuatorene stanse.

LINAK tilbyr flere måter å feilsøke på - med LED, feilkoder og via konfiguratoren Actuator Connect. Med vår 3-trinns diagnostikk, er det raskt og enkelt å feilsøke i parallellsystemet og finne ut hvilken aktuator som er problemet.

 

Kopier konfigurasjonen

- til de andre parallellaktuatorene

I tillegg til parallellkjøring er det mange andre situasjoner der det er nyttig å "kopiere" konfigurasjonen til den tilkoblede aktuatoren og overføre den til de andre parallellaktuatorene.

For at systemet skal fungere korrekt er det viktig at alle aktuatorer i parallellsystemet har samme konfigurasjon for alle funksjoner. For å gjøre det enklest mulig kan du kopiere konfigurasjonen til én aktuator og overføre den til de andre ved bruk av Actuator Connect. Det betyr at du ikke behøver å gå gjennom alle parametre én for én.

Alle aktuatorer i parallellsystemet har samme konfigurasjon for alle funksjoner

 

Utforsk parallellfunksjonene til en I/O aktuator

 

Les mer om vårt I/O grensesnitt her eller om andre I/O-alternativer nedenfor.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss