Kontakt oss her
 

Beskyttelse

Du bestemmer om aktuatorens bevegelse skal begrenses for å beskytte produktet ditt i størst mulig grad

 

Beskyttelse animasjon

 

Beskyttelse bidrar til å beskytte produktet ditt mot feilaktig bruk slik at skade og sammenbrudd kan unngås. Dette er en del av LINAK® I/O™ grensesnitt og er én av flere muligheter for å oppnå fordelene ved aktuatorer som har smartere lineær bevegelse.

Nedenfor er en oppsummering over funksjonene du kan oppnå med Beskyttelse. Alle disse kan konfigureres i vår konfigurator Actuator Connect™.

 
 

Actuator Connect™ programvareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK® er fleksible og kan spesialtilpasses etter kundens krav og behov. Konfigurer din aktuator via den intuitive Actuator Connect™ konfigurator.

Last ned en gratis versjon av vår nyeste Actuator Connect konfigurator her.

 
 

Unngå skade og sammenbrudd

- ved å innstille en grense for hvor mye strøm aktuatoren får bruke

Ved å definere en ny strømgrense sikrer du at aktuatoren automatisk stanser hvis den støter på en hindring eller på annen motstand. Dette beskytter både produktet og aktuatoren. Strømgrenser kan innstilles for begge retninger. Disse grensene kan konfigureres i henhold til spesifikke produktkrav. Dette er for å sikre at økt strømforbruk er tillatt ved lave temperaturer.

For mer spesifikke behov kan du definere opptil 10 variable strømgrenser for begge retninger. Dette gjøres ved å dele slaglengden i intervaller på 10 %, og for hvert intervall kan du opprette en egen strømgrense. Dette er spesielt nyttig hvis du vil at aktuatoren ikke skal bruke like mye strøm gjennom hele bevegelsen. Det gir deg full kontroll over aktuatoren og er en mer avansert metode for å administrere strømgrenser.

 

Unngå støt og oppnå jevn drift

- med innstillinger for gradvis øking og senking av hastigheten

LINAK tilbyr myk start og mykt stopp som et alternativ til at aktuatoren stanser brått. Med myk start og mykt stopp akselerer aktuatoren langsomt til full hastighet og saktner farten gradvis før den stopper. Du kan velge mellom standardinnstillingene fra LINAK eller opprette dine egne innstillinger for gradvise hastighetsendringer. Dette gir jevnere bevegelse, som reduserer belastningen på produktet og i stor grad forlenger levetiden til aktuatoren.

Vanligvis har aktuatorer hatt mykt stopp etter at kjøresignalet har vært manuelt fjernet (den fortsetter å kjøre). Som en ekstrafunksjon kan du nå velge mykt stopp mot endestoppet, som sikrer at aktuatoren alltid saktner farten mot enten det fysiske eller virtuelle endestoppet.

 

Reduser antallet eksterne komponenter

- ved å tilføye et tredje digitale innsignal for betingede triggere

I noen tilfeller kan det være eksterne faktorer som må være på plass før aktuatoren kan starte. Du kan bruke det tredje digitale innsignalet som en ekstern forutsetning for å tillate bevegelse.

Et signal går direkte gjennom aktuatoren og verifiserer om kjørebetingelsene er oppfylt. Det betyr at LINAK reduserer kompleksitetten til PLS-en din, og i enkle produkter kan dette spare deg for ekstra komponenter.

 

Utforsk beskyttelsesfunksjonene til en I/O aktuator

 

Les mer om vårt I/O grensesnitt her eller om andre I/O-alternativer nedenfor.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss