Kontakt oss her

Bedre aktuatorytelse med Actuator Connect™

Med LINAK® Actuator Connect konfigurator har det blitt enklere å skape sin egen bevegelsesløsning.

 

Actuator Connect arm med laptop

 

Oppgaven til en tradisjonell aktuator er å bevege seg inn og ut i en fabrikkinnstilt hastighet, men det er et stadig økende behov for avanserte funksjoner og flere kontrollmuligheter. LINAK aktuatorer er smartere enn du tror, og med Actuator Connect har du full kontroll over aktuatorenes lineære bevegelse.

 

Fleksibel produktutviklingsprosess

Med Actuator Connect er det mulig å konfigurere og teste en prototype uten å måtte spesifisere porogramvarefunksjoner på forhånd. Dette gir en raskere utviklingsprosess og kortere tid fra ide til endelig løsning.

Få en oversikt over noen av konfigurasjonsmulighetene du har med Actuator Connect. Den hjelper deg med å skreddersy en bevegelsesløsning som oppfyller dine spesifikke krav og som enkelt kan integreres i ditt prdukt.

  • Feedback-typer og skalering
  • Virtuelle grenser
  • Myk start og mykt stopp
  • Strømgrenser
  • Justerbar hastighet
  • Posisjonsmuligheter
 
 

Actuator Connect™ programvareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK® er fleksible og kan spesialtilpasses etter kundens krav og behov.

For å laste ned gratisversjonen av den nyeste Actuator Connect™ konfigurator kan du registrere deg her.

 
 

Høyere kvalitet og ytelse

LINAK vet at data er nøkkelen til generelt sett høyere kvalitet og ytelse – fordi du får mer kunnskap om komponentene som interagerer med hverandre.

Med LINAK Actuator Connect konfigurator er det mulig å finne realtid-grafer som viser strømforbruk, temperatur, posisjon osv. Disse kan være spesielt nyttige i prototype-fasen.

Ved å testkjøre aktuatoren får du en indikasjon på hvorvidt de innledende beregningene har ført til de riktige aktuatorspesifikasjonene.

Du kan analysere disse dataene for å avgjøre om aktuatoren passer til produktet eller om den trenger ytterligere justering for å passe så perfekt at levetiden blir forlenget.

Det er mulig å laste ned en fullstendig PDF-rapport med generell informasjon om aktuatoren (type, posisjon, siste kjente status osv.) samt omfattende bruksdata som oppsummerer alle historiske data (inkl. feillogger) gjennom hele levetiden til aktuatoren.

PDF-rapporten inneholder også koblingsdiagrammet og konfigurasjonen.

 

Unngå unødig nedetid

LINAK forstår betydningen av oppetid – og at en inoperativ aktuator må fikses eller byttes ut så raskt som mulig.

Når du tilkobler en aktuator, får du straks en status som beskriver aktuatorens tilstand.

Når nedetid ikke kan aksepteres, tilbyr LINAK digitale feilkoder for enkel feilsøking.

Hvis det oppstår en feil, er det mulig å identifisere den nøyaktige årsaken til at aktuatoren stanset. Tilgjengelig status og diagnostikk kan redusere nedetid.

Enkel feilsøking i systemet er tidsbesparende og innebærer metoder for problemløsing som kan hindre unødige utskiftninger.

 

Brukskompatibilitet

Actuator Connect konfigurator er kompatibel bare med Microsoft Windows operativsystemer.

Konfiguratoren er tilgjengelig for IC™ aktuatorer med I/O™ grensesnitt. Du kan velge mellom tilkobling via USB-kabel eller trådløs tilkobling via Bluetooth®.

Les mer om vårt I/O grensesnitt her.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Utforsk mulighetene med Actuator Connect

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss