Kontakt oss her
Sykehusbehandling

Kuvøse

På intensivavdelinger for nyfødte må det skapes de beste forutsetninger for at helsepersonell skal kunne ta seg av premature og syke, nyfødte babyer. LINAK aktuatorsystemer bidrar til et sikkert og rolig miljø for den nyfødte samt riktige arbeidsforhold for helsepersonalet. Dette gjør vi gjennom bevegelse, høyere sikkerhet og digitale tjenester.

Nyfødtkuvøse med LINAK lineære aktuatorer - for bruk på sykehus

Systemløsninger for kuvøser

Alle typer kuvøser må oppfylle kravene til komfort og sikkerhet, og samtidig sikre ideelle ergonomiske arbeidsforhold for helsepersonell. Kuvøser kan utstyres med en rekke bevegelsesmuligheter og funksjoner som hjelper pleierne i arbeidet. Sikker og stille bevegelse er alltid viktig for å sikre en komfortabel behandlingssituasjon.

LINAK® elektriske aktuatorsystemer tillegger en kuvøse ekstra verdi fordi:

  • Fleksible bevegelsesmuligheter for økt designfrihet
  • Høyere komfort og sikkerhet for pasientene
  • OneConnect™, gir høyere oppetid med fjernservice
 

Fleksible bevegelsesmuligheter for økt designfrihet

LINAK elektriske lineære aktuatorsystemer er bygget på en modulær plattform og er designet for skalerbar ytelse for en best mulig tilpasning til pleiesituasjonen på kuvøseavdelingen.

LINAK tilbyr mange bevegelsesmuligheter for kuvøser på sykehus, enten det er behov for enkle eller avanserte systemløsninger, bevegelsesmønstre eller simultankjøring. Jevn og presis bevegelse og posisjonering er avgjørende for en optimal kuvøse.

 

Optimal komfort og sikkerhet for pasientene

Kuvøsen kan plasseres i flere posisjoner slik at bordet kan justeres til perfekt ergonomisk posisjon, enten for den nyfødte eller for pleieren. Enkel justering av kuvøsen gir komfort og sikkerhet i alle situasjoner.

 

OneConnect™ gir høyere oppetid med fjernservice

Vi er kjent for pålitelige produkter med langvarig og problemfri drift. Høy effektivitet krever optimale systemløsninger kombinert med pålitelig teknisk støtte. LINAK OneConnect™ gir fjerntilgang til servicedata for rask og effektiv feilsøking fra hvor som helst i verden, og dette sikrer høy oppetid for kuvøsen.

Les mer

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss