Kontakt oss her
Behandlingsbenk og tannlegestol – utstyrt med LINAK produkter, i illustrasjonsmiljø.

Klinikker

LINAK systemløsninger for utstyr på klinikker gir jevn og pålitelig bevegelse for optimal komfort uten at det går på bekostning av ergonomi og effektivitet.

Aktuatorsystemer for utstyr på klinikker

Det økende behovet for behandling på grunn av en aldrende og voksende befolkning, kombinert med økt fokus på å holde seg frisk og sprek, understreker behovet for systemløsninger av høy kvalitet.

LINAK® elektriske aktuatorsystemer gir jevn og pålitelig bevegelse innenfor et bredt spekter av bruksområder på klinikker.

LINAK tilbyr skreddersydde systemløsninger av høy kvalitet for behandlingsbenker og tannlegestoler, uansett om utstyret er enkelt eller avansert.

Gi produktet ditt enkle eller avanserte bevegelsesfunksjoner, eller legg til programvarebasert bevegelse i kombinasjon med tilbehør som massasjefunksjon eller ekstra strømforsyning for behagelig oppvarming. Alt dette bidrar til enkel og effektiv behandling.

Det er utallige muligheter for å innhente produktrelevante data via LCi™. Det kan overvåke systemstatus og informere om kommende service, systemfeil og batteristatus, og kan til og med forhindre systemkollaps.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss