Kontakt oss her
Klinikker

Tannlegestoler

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og behagelig bevegelse av tannlegestoler.

Tannlegestoler

Lydsvake aktuatorsystemer for tannlegestoler

Befolkningen er i endring. Generelt blir verdens befolkning eldre, og fedme blir stadig vanligere på grunn av en usunn livsstil. For tannleger betyr denne utviklingen at de trenger nytt utstyr som er mer komfortabelt og har økt funksjonalitet. Med LINAK elektriske aktuatorer kan du skape det jevne og pålitelige bevegelsesmønsteret som du trenger. Disse systemene innebærer faktisk mange fordeler:

  • Lydsvakt system som er enkelt å montere
  • Utlesning av servicedata og minimalt med vedlikehold
  • Lokal support fra en global partner

Som tannlege burde du i det minste kunne tilby en komfortabel stol til pasientene dine, som kan ha nok problemer med å slappe av som det er. Justering av tannlegestoler innebærer ofte et ganske komplekst mønster av koordinerte bevegelser av flere aktuatorer. Først og fremst må man sørge for at pasienten har det komfortabelt. Så kan man vurdere høydejustering for å bedre ergonomien for tannlegen og hans/hennes assistenter. LINAK aktuatorsystemer tar seg av alt.

Lydsvake aktuatorer som er enkle å installere
Kompakt design og nesten ingen kabler og ledninger gjør at LINAK aktuatorer lett får plass overalt. Produktutvalget er stort og alt passer sammen, slik at du har mange valgmuligheter for å bygge de tannlegestolene som kundene dine trenger. Videre er aktuatorene lydsvake og gir tannlegestolen perfekt koordinert bevegelse i kombinasjon med andre kontrollenheter.

Statusdata kan utleses fra systemet, noe som gir minimalt behov for service.
LINAK tilbyr aktuatorsystemer med SDT programvare (Service Data Tool). Det gjør det mulig å utlese servicedata for å forutse når service er nødvendig, og før noe slutter å virke. Service på et LINAK system er enkelt og svært raskt å utføre. Det minimerer nedetiden, som kan planlegges til utenom arbeidstid. Omfattende testing hos LINAK skal imidlertid sikre lang levetid og forebygge uforutsett vedlikehold.

Global partner med lokal markedsinnsikt
I over 30 år har LINAK utviklet og forbedret elektriske aktuatorsystemer. Vi gir gjerne teknologisk rådgivning til kunder, og via datterselskaper over hele verden står vi klare til å dele vår innsikt i markedet og bruksområdene om nødvendig. Vi har produksjon i Europa, Asia og USA, og reservedeler er aldri langt unna.  

Les mer
Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting play-icon

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Filer

Fokus på tannlegestoler

LINAK aktuatorsystemer gir jevn og behagelig bevegelse av tannlegestoler.

Løftesøyle LC3 setter standarden for vertikale løft

Den er stillegående og kraftfull og gir høyere sikkerhet rundt avansert medisinsk utstyr, som operasjonsbord, kirurgistoler og røntgenutstyr.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss