Kontakt oss her
Pasientsenger

Sykehussenger

En stadig eldre befolkning og færre ansatte til å ta seg av pasientene, skaper stadig høyere krav til sykehussengenes funksjoner. LINAK aktuatorløsninger innebærer optimal bevegelse, konnektivitet med sykehusets informasjonssystem samt digital service – og alt dette øker effektiviteten til pleierne.

Sykehussenger

Systemløsninger til sykehussenger

Det er et krav til alle typer sykeshussenger at de er mest mulig komfortable og sikre for pasienten og at de samtidig gir ideelle ergonomiske arbeidsforhold for pleierne.

Sykehussenger som er designet med en rekke bevegelsesmuligheter og funksjoner som kan minske belastningen på pleierne. LINAK® tilbyr flere muligheter for justering av ryggstøtte, benstøtte og/eller knestøtte samt høyde. De kraftfulle bevegelsesfunksjonene gir bedre ergonomi for pleierne, med ideell arbeidshøyde og enkel posisjonering av sengen. Bevegelse ved hjelp av elektriske aktuatorer fra LINAK bidrar til høyere tilfredshet på arbeidsplassen.

LINAK elektriske aktuatorløsninger innebærer mye mer enn jevn og lydsvak bevegelse. Disse funskjonne gir økt nytteverdi:

  • Intelligent Care Solutions™, gir optimal funksjonalitet og letter pleiernes daglige arbeidsrutiner.
  • Økt effektivitet med LINAK LCi™ og digital service
  • OneConnect™, gir høyere oppetid med fjernservice

Intelligent Care Solutions gir økt funksjonalitet
Det intelligente OpenBus™-systemet fra LINAK er basert på en modulær plattform som omfatter et bredt utvalg av tilbehør for økt funksjonalitet, samt praktiske løsninger, som veiing i sengen og varsling hvis pasienten forlater sengen. Hvis pasienten forlater sengen, aktiveres Under Bed Light, som gir bedre orientering i mørket og bidrar til å forebygge fall. Veiing av pasienten i sengen gjør det enkelt for pleierne å følge med på pasientens vekt uten at pasienten forlater sengen, og pleieren slipper å løfte pasienten.

Digital service øker effektiviteten til pleierne
LINAK Communication Interface LCi gjør det mulig å tilkoble eksterne systemer og sender notifikasjoner til en smarttelefon, PC eller sykepleiersentral hvis en pasient har forlatt sengen eller hvis sengen trenger rengjøring. Denne konnektiviteten mellom sengen og produkter fra en tredjepart gjør sykehussengen til en integrert del av sykeshusets informasjonssystem og øker effektiviteten til pleierne.

Pålitelig kontroll og bevegelse er avgjørende
LINAK er kjent for pålitelige produkter som har langvarig og feilfri ytelse. Det er avgjørende å ha sykehussenger uten funksjonell bevegelse, og derfor gjør vi det enkelt å optimalisere prosedyren for teknisk support. LINAK OneConnect™ gir fjerntilgang til servicedata for rask og effektiv feilsøking fra hvor som helst i verden, og dette sikrer minimal nedetid for sengen.

Les mer
Aktuatordrevne sykehussenger med LINAK produkter play-icon

Aktuatordrevne sykehussenger

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger play-icon

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Basic OpenBus™ system til sykehussenger

Justerbare aktuatorløsninger for moderne helseutstyr. Oppgrader ditt analoge aktuatorsystem - og opplev alle fordelene ved OpenBus™

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss