Kontakt oss her
Pasientforflytning og mobilitet

LINAK LIFT™

Strømlinjeformede, effektive og brukervennlige LINAK løsninger for din pasientløfter.

Pasientløftere

Aktuatorsystemer til pasientløftere

Det er to tydelige trender. Fremtiden vil by på utfordringer, med en aldrende befolkning og stadig flere overvektige som opplever de helsemessige følgene av fedme. Dette vil øke belastningen på helsevesenet. Det blir stadig strengere forskrifter for effektivitet og sikkerhet innen helseutstyr. Uansett har alle krav på god pleie. Aktuatorer fra LINAK® gjør pasientløfter eller personløftere med sitte/stå-funksjon sterkere og mer robuste, sørger for jevne bevegelser og gir deg en rekke fordeler.

  • Bedre ergonomi, større komfort og minimalt med vedlikehold
  • Produkter som er i samsvar med gjeldende standarder, forenkler godkjenningsprosessene
  • Erfaren partner med globalt nærvær

Uansett om du trenger en standard løfteløsning eller et avansert system med flere intelligente funksjoner for pasientløfteren din, kan LINAK tilby et egnet konsept. Sterke løfteaktuatorer og god balansekoordinering med bensprederne gir jevn bevegelse. Verdiskapende funksjoner som Service Data Tool (SDT) bidrar til å forbedre ergonomien og gjør den daglige pleien mer kostnadseffektiv, og reduserer nedetiden for personløftere.

Forbedret ergonomi og redusert vedlikehold
Å redusere farene forbundet med personløfting er av stor betydning for alle som jobber i helsevesenet. Hos LINAK blir alle aktuatorprodukter grundig testet som et system. Dette sikrer at din pasientløfter vil fungere feilfritt gjennom hele levetiden. Våre løsninger med funksjonen "First Failure Safe" sikrer at pasientløfteren din er sikker i bruk, mens SDT gjør at du kan utlese systemets statusdata, som en sjekk i forhold til planlagt og reglementert vedlikehold. Alt dette kommer både beboere og pleiere til gode.

Innfri normene med standardkonforme aktuatorer
Sikkerhetskravene til helseutstyr blir stadig strengere. Utstyr som pasientløftere må ha visse sertifiseringer og godkjenninger. LINAK tar sikker pasienthåndtering på alvor. Våre aktuatorsystemer er testet og sertifisert og er i samsvar med internasjonale medisinske standarder (f.eks. IEC 60601-1: 2005 3. utgave, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. utgave og CAN/CSA-22.2 nr. 60601-1:2008). Formålet er at det skal være enkelt for deg å utvikle en pasientløfter som er i samsvar med standardkravene i EN10535.

Stol på en global partner med flere tiårs erfaring
LINAK har ikke bare et omfattende produktutvalg. I løpet av de siste 30 årene har organisasjonen vokst og har nå salgskontorer over hele verden. Derfor kan LINAK gi support nesten uansett hvor kunden befinner seg - med tanke på produkter, rådgivning og lokal markedsinnsikt. Uansett om du trenger en standardløsning eller en mer avansert løsning, eller kanskje en utviklingspartner for et nytt prosjekt, kan LINAK hjelpe deg.

Les mer

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Aktuatordrevet pasientløfter med LINAK produkter play-icon

Aktuatordrevne pasientløftere

play-icon

Tilkobling - Løft profilen din med en LIFT™ løsning

play-icon

Design - Løft profilen din med en LIFT™ løsning

play-icon

Sikkerhet - Løft profilen din med en LIFT™ løsning

play-icon

Enkelhet - Løft profilen din med en LIFT™ løsning

play-icon

Hastighet - Løft profilen din med en LIFT™ løsning

Skjermdump fra video av den lineære aktuatoren LA20, som viser den kompakte designen play-icon

LA20 - The Movie

LA40 video play-icon

LA40

Filer

LIFT™ brosjyre

En LIFT™-løsning er meningsløs uten LINAK. Toppmoderne løsning for justeringssystemer til pasientløftere med LIFT40™, LIFT40+™ og LIFT50™

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss