Kontakt oss her
Sykehusbehandling

Prosedyrestoler

LINAK systemløsninger for aktuatorer gir jevn og enkel justering av prosedyrestolen, enten det gjelder høyde, ben, rygglene eller annen justering.

Systemløsninger for prosedyrestoler

Aktuatorløsninger til prosedyrestoler

Det stadig voksende behovet for langtidspleie og behandling på grunn av livsstilsrelaterte sykdommer, kombinert med det økende behovet for kortvarig behandling av pasienter innenfor mange sykdomsområder, krever effektivitet og sikkerhet. Disse behovene må oppfylles uten at det går på bekostning av ergonomien for pasienter eller pleiere.

Prosedyrestoler er det perfekte valget for dermatologi, kosmetisk kirurgi, øyekirurgi og andre mindre omfattende behandlinger.

  • Fleksibel bevegelse for optimal behandling og økt sikkerhet
  • Utprøvde og testede produkter som er i samsvar med internasjonale standarder
  • En global partner med over 40 års erfaring

Effektivitet er nøkkelordet når færre personer må ta seg av flere pasienter, og da er det viktig å kunne justere utstyret med tanke på en optimal operasjonsposisjon. Dette krever presis og kraftfull bevegelse, men også funksjoner som minneposisjoner og enkel betjening under kirurgisk behandling.

Fleksibel bevegelse for optimal behandling og økt sikkerhet

LINAK har en omfattende produktportefølje som garanterer høy fleksibilitet. Alt passer perfekt sammen, slik at du kan skape nettopp den løsningen du trenger. Dessuten vil den pågående utviklingen av tilbehør og funksjoner som Quick Release (hurtigutløser), også hjelpe deg med å oppfylle ulike sikkerhetskrav.

Bruk utprøvde og testede aktuatorer med minimalt behov for vedlikehold

Alle LINAK produkter blir grundig testet som et system før lansering. Vi gjør dette for å demonstrere holdbarheten og for å sikre at aktuatoren har høy ytelse gjennom hele levetiden. Med funksjoner som SDT (Service Data Tool) kan du eksportere statusdata og utføre forebyggende vedlikehold. Hos LINAK tester og sertifiserer vi produktene våre for å sikre at de overholder internasjonale medisinske standarder, og dette gjør det enklere for deg å få medisinsk godkjenning for produktet ditt.

En erfaren partner som har alt du trenger

I over 30 år har LINAK utviklet og forbedret elektriske aktuatorsystemer, og vi tilbyr stadig mer tilbehør som tillegger produktene verdi. OEM kan derfor bruker én leverandør ved innkjøp av aktuatorsystemer som er kompatible med en hvilken som helst prosedyrestol - fra det mest avanserte oppsett til en enkel løsning, avhengig av dine spesifikke behov.

Les mer

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss