Kontakt oss her
Pasientsenger

Hjemmepleiesenger

En stadig eldre befolkning, færre ansatte til å ta seg av pasientene samt kortere sykehusopphold, skaper stadig høyere krav til hjemmepleiesenger. Bruk av LINAK aktuatorløsninger gir optimal bevegelse og øker pasientens komfort, sikkerhet og mobilitet.

Hjemmepleiesenger

Systemer til hjemmepleiesenger

Hjemmepleiesenger brukes ofte av eldre som bor hjemme, eller av pasienter som blir pleiet hjemme etter et sykehusopphold. I begge situasjoner kan den eldre personen fortsatt trenge hjelp fra en pleier, f.eks. på grunn av redusert mobilitet. De fleste liker å oppholde seg i kjente omgivelser, der de føler seg trygge og har det de trenger.

LINAK® systemløsninger bidrar til høyere komfort og sikkerhet for pleietrengende som bor hjemme, og sørger for ideelle ergonomiske arbeidsforhold for pleierne.

LINAK systemløsninger bidrar til hjemmepleiesenger med høy kvalitet, oppetid og total ytelse.

Elektriske aktuatorløsninger til en hjemmepleieseng innebærer mye mer enn bare utprøvde og testede systemer med pålitelig bevegelse:

  • Bedre ergonomi
  • Optimal komfort og sikkerhet for pasientene
  • Effektive bevegelsesløsninger som også er designet for transport og oppbevaring av sengen

Bedre ergonomi

Elektriske lineære aktuatorsystemer til hjemmepleiesenger gjør det mulig å justere ryggen, benstøtte og/eller knestøtte samt høyde samtidig. Bevegelser som er kombinert i mønstre, sikrer riktig, ergonomisk arbeidshøyde og avlaster pleieren under arbeidet. Bevegelse ved hjelp av elektriske aktuatorer fra LINAK bidrar til høyere tilfredshet på arbeidsplassen.

 

Optimal komfort og sikkerhet for pasientene

Vi vet at fall fra en seng kan være dødelig for eldre. LINAK elektriske lineære aktuatorer er designet for å senke sengen til gulvhøyde, noe som bidrar til å forebygge fall og ulykker. Den lave gulvposisjonen reduserer risikoen for skade hvis personen faller ut av sengen.

Sengen kan flyttes til riktig høyde for enkel flytting over i eller ut av sengen, siden brukeren kan sette føttene på gulvet mens han eller hun sitter på sengekanten. Dette gir også stabilitet når personen skal over i eller ut av sengen.

 

Klargjort for transport og lagring av sengen

Hjemmepleiesenger brukes ofte i en begrenset periode og flyttes deretter til en ny bruker. Vi har integrert en ett-trykksknapp som aktiverer full nedfelling av alle aktuatorene i sengen, slik at den blir klar for transport. Dette gjør det lettere å folde sammen sengen for rask og praktisk transport. Utskiftbare kabler for enkel systemtilkobling sikrer rask og effektiv montering og demontering i transportsituasjoner.

Les mer

Filer

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss