Kontakt oss her
Medisinsk avbildning

C-arm

Behovet for presis og fleksibel bevegelse innebærer økt etterspørsel etter C-armer. LINAK aktuatorløsninger gir høy designfrihet slik at C-armen kan tilpasses for optimal bevegelse, funksjonalitet og sikkerhet.

LINAK aktuatorer i C-arm for røntgen- og operasjonsutstyr på sykehus

Systemløsninger til C-armer

Bevegelsen til C-armen må ha perfekt presisjon, samtidig behandleren eller pleieren har ergonomiske arbeidsforhold.

Tilrettelegg for behandling av høy kvalitet med C-armer, designet med et bredt spekter av bevegelsesmuligheter og funksjonaliteter. LINAK® tilbyr elektrisk bevegelse med flere justeringsmuligheter for høyde og kraft/ryggposisjon. De presise og kraftfulle bevegelsesmulighetene betyr bedre ergonomi for pleierne. Bevegelse ved hjelp av elektriske LINAK aktuatorer bidrar til rask og jevn posisjonering av C-armen.

LINAK elektriske aktuatorsystemer for C-armer skaper verdi ved å tilføre:

  • Bedre ergonomi, gir optimale arbeidsforhold
  • Sikkerhetsfunksjoner og komfort
  • OneConnect™ gir høyere oppetid med fjernservice

Mangelen på arbeidskraft i helsesektoren er et dokumentert faktum. Det er behov for hjelpemidler og utstyr som bistår pleierne i de daglige behandlingsrutinene.

 

Bedre ergonomi

Bruk av elektriske aktuatorer i C-armer gjør det mulig å justere både høyde og horisontal posisjon samtidig. Du innstiller enkle eller kombinerte bevegelser i bevegelsesmønstre for å få riktig posisjon. Dette bidrar til økt effektivitet og forbedret posisjonering for ergonomisk riktig behandling.

 

Sikkerhetsfunksjoner og komfort

Når C-armer benyttes er det ekstremt viktig å fokusere på presisjon og enkel justering. LINAK systemløsninger gir jevn og pålitelig bevegelse av utstyret:

  • Rask og presis posisjonering av utstyret bidrar til vellykket behandling
  • Ett-trykksknapp for rask bevegelse til definert nødstilling øker sikkerheten og komforten for både pasient og personale
 

Fjernservice sikrer høy oppetid

LINAK er kjent for pålitelige produkter med langvarig og ukomplisert drift. For at du sikal oppnå høyest mulig effektivitet tilbyr vi optimaliserte aktuatorsystemer kombinert med en pålitelig prosedyre for teknisk support. LINAK OneConnect™ gir fjerntilgang til servicedata for feilsøking fra hvor som helst i verden. Dette er for å sikre høy oppetid for C-armen.

Les mer

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss