Kontakt oss her
Medisinsk avbildning

Røntgenbord

På grunn av en stadig eldre befolkning ser vi et økende behov for behandling og diagnostisk avbildning ved bruk av røntgen. LINAK aktuatorsystemer skaper bevegelse og øker sikkerheten samtidig som de gir tilgang til digitale tjenester, og dette øker effektiviteten til helsepersonell.

Røntgenbord for medisinsk avbildning - med LINAK lineære aktuatorer

Systemløsninger for røntgenbord

Alle typer operasjonsbord må være mest mulig sikre og komfortable for pasienten, samtidig som de sørger for ergonomiske arbeidsforhold for helsepersonell. Mangelen på arbeidskraft i helsesektoren er et dokumentert faktum. Det er behov for hjelpemidler og utstyr som bistår pleierne i de daglige behandlingsrutinene.

Det er derfor design av røntgenbord med LINAK elektriske aktuatorløsninger innebærer et bredt spekter av bevegelsesmuligheter og funksjonaliteter som kan minske den økende belastningen på helsepersonell. Våre aktuatorsystemer tillegger verdi til ditt diagnostiske avbildningsutstyr. Tenk deg verdien av å kunne tilføye:

  • Fleksible bevegelsesmuligheter for høyere designfrihet
  • Høyere komfort og sikkerhet for pasientene
  • OneConnect™, gir høyere oppetid med fjernservice

Mangelen på arbeidskraft i helsesektoren er et dokumentert faktum. Det er behov for hjelpemidler og utstyr som bistår pleierne i de daglige behandlingsrutinene.

 
 

Høyere designfrihet med fleksibel bevegelse

For å kunne tilpassse røntgenbord etter kundens behov er LINAK systemer bygget på en modulær plattform og designet for skalerbar ytelse. Dette betyr at du kan velge blant et bredt utvalg av produkter som passer til utstyret, uansett om det går på batteri eller har strømkabel, om plassen er begrenset eller lydnivået er avgjørende.

 

Optimal bevegelse og sikkerhet

Under en røntgenundesrsøkelse er presis og jevn bevegelse avgjørende, og sikkerheten er også meget viktig.

  • Fleksible bevegelser og bevegelsesmønstre betyr bedre pasientundersøkelser
  • Enkel inngangs-/utgangsposisjon øker sikkerheten og reduserer faren for fallulykker
  • Ett-trykksknapp for rask bevegelse til en forhåndsdefinert posisjon, som f.eks. Trendelenburg-posisjon
 

Pålitelig kontroll og bevegelse er avgjørende

LINAK er kjent for produkter av høy kvalitet og problemfri drift. Det er kritisk hvis røntgenbordet ikke fungerer. Derfor tilbyr vi LINAK OneConnect™, som gjør vi det enkelt å optimalisere prosessen for teknisk support. Dette gir fjerntilgang til servicedata for rask og effektiv feilsøking fra hvor som helst i verden, og dette sikrer minimal nedetid for røntgenbordet.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss