Kontakt oss her
Sykehusbehandling

Operasjonsbord

Økt fokus på behandling og kirurgi på grunn av en stadig eldre befolkning og en generell interesse for best mulig livskvalitet, fører til økt etterspørsel etter operasjonsbord. Bruk av LINAK systemløsninger innebærer optimal bevegelse, høyere sikkerhet og tilgang til digitale tjenester – og alt dette fører til høyere effektivitet for helsepersonell.

Operasjonsbord med LINAK elektriske lineære aktuatorsystemer

Systemløsning for operasjonsbord

Operasjonsbord med en rekke bevegelsesmuligheter og funksjoner kan minske den økende belastningen på helsepersonell (kirurger, anestesipersonell). Vi mener at alle typer operasjonsbord må bidra til høyest mulig komfort og sikkerhet for pasienten, samtidig som de sørger for ergonomiske arbeidsforhold for helsepersonell. Derfor innebærer LINAK® aktuatorløsninger for operasjonsbord mye mer enn bare jevn og nøyaktig bevegelse. Tenk deg verdien av å kunne tilføye:

  • Fleksible bevegelsesmuligheter for økt designfrihet
  • Høyere komfort og sikkerhet for pasientene
  • OneConnect™, gir høyere oppetid med fjernservice
 

Fleksible bevegelsesmuligheter for økt designfrihet

LINAK systemløsninger for helsesektoren er basert på en modulær plattform og er designet for skalerbar ytelse. Vi gjør dette for å imøtekomme alle slags operasjons- og behandlingssituasjoner. Vi vet at jevn og presis bevegelse og plassering er kritisk under kirurgiske prosedyrer for å oppnå best mulig resultat. Det er derfor vi alltid tilbyr fleksible bevegelsesmuligheter, bevegelsesmønstre eller simultankjøring, uansett om kunden velger et enkelt eller avansert system for operasjonsbord.

 

Optimal komfort og sikkerhet for pasientene

Med mulighet for å justere operasjonsbordet i flere posisjoner kan helsepersonellet justere bordet og pasienten til en perfekt ergonomisk stilling for kirurgiske prosedyrer. Operasjonsbordet kan enkelt justeres til komfortabel og sikker posisjon i alle situasjoner, f.eks. når pasienten skal flyttes til eller av bordet.

 

OneConnect gir høyere oppetid med fjernservice

Vi er kjent for pålitelige produkter med langvarig og problemfri drift. For å oppnå dette kombinerer vi optimale systemløsninger med pålitelig teknisk support via LINAK OneConnect™. Dette gir fjerntilgang til servicedata for rask og effektiv feilsøking fra hvor som helst i verden.

Les mer

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss