Kontakt oss her
System

Søylesystemer med motorhus

Dersom du trenger løftesøyler som er enkle å integrere i flere typer design, er det beste valget et LINAK® system med løftesøyler som har motorhus.

Løftesøylesystemer med motorkapsling

Flere fordeler ved systemer for kontorbord
Kort oppsummert består alle LINAK® systemer av én eller flere løftesøyler, en kontrollboks for styring og et betjeningspanel, og alt er koblet til hverandre.

Du velger selv hvilke egenskaper ditt produkt skal ha - fra fundament til toppramme, og også når det gjelder forskjellige tilpasninger. Når du velger et LINAK system og kombinerer det med tilbehør fra LINAK, kan du alltid være trygg på at alt passer sammen. Det er dette vi kaller Plug & Play™.

Løftesøyler med motorhus
Alle produkter fra det brede utvalget av LINAK® løftesøyler med motorhus  passer i samme rammekonstruksjon og er designet med tanke på enkel integrering i dine møbler.

Våre løftesøyler med motorhus er kjent for høy kvalitet og stabilitet og kan i stor grad tilpasses kundens behov. Uansett om du ser etter forskjellige typer bein (rektangulære, kvadratiske eller runde profiler – med muligheter for et rent design), forskjellige farger (svart, grå, hvit - eller din egen farge), bestemte oppstillinger (standard eller oppned), forskjellige høyder (2-delte eller 3-delte bein), forskjellig belastning (standard eller tung belastning), integrerte ant-kollisjon-sensorer eller optimalisert for en bestemt møbeltype (f.eks. kontorbord) - LINAK har det!

DL6, DL19 og DL11
 

Kontrollboks eller integrert styring
Standard systemer med løftesøyler som har motorhus trenger en kontrollboks, og den kan tilpasses ditt behov. Kontrollboks CBD6S er hjernen i et standard system med løftesøyler som har motorhus. Avhengig av type kontrollboks kan du styre opptil 4 løftesøyler – dersom du trenger enda flere løftesøyler, tilføyer du bare en ekstra kontrollboks. I tillegg til at LINAK kontrollbokser er designet for Plug & Play og ikke trenger initialisering, har de lav vekt, er slankt og har et elegant design. De er utrolig enkle å integrere.

CBD6S
 

Til et enkelt system for bord med 2 bein kan du bruke løftesøyler med motorhus og integrert styring (IC). I et slikt system er kontrollboksen integrert i løftesøylen, og strømforsyningen er en ekstern SMPS-enhet (Switch Mode Power Supply).

Betjeningspanel 
Alle LINAK®  betjeningspaneler er designet med tanke på brukervennlighet og enkel integrering. Fra minimalistiske til avanserte betjeningspaneler med digitale funksjonaliteter, som integrerte skjermer, minnefunksjoner og Bluetooth®-tilkobling. Velg det betjeningspanelet du liker, plugg det i systemet ditt og det er klart til bruk.

DPG1C, DPG1K, DPF og DPA
 

Elementer som kompletterer ditt bordsystem
Når du har valgt et system, skal det integreres i ditt borddesign. Du vil kanskje ha en Kick & Click toppramme, som finnes for flere bordbredder og er det optimale valg for montering av løftesøyler med motorhus til din bordplate.

Et annet opplagt valg er å kombinere med et DL Feet sett. De har et rent design og finnes i flere varianter. Med noen få skruer monterer du et pent og stabilt system.

Du kan eventuelt tilføye tilbehør som Desk Sensor 1 Anti-Collision til systemet ditt. Det vil hindre at bordet kolliderer med gjenstander når det justeres opp eller ned. Eller velg batteriet BA001 dersom bordet skal være mobilt.

Markedets beste produktutvalg og tilpasningsmuligheter
Alle våre løftesøyleprofiler og forskjellige systemløsninger utgjør utvilsomt markedets mest omfattende produktportefølje for kontorbord og arbeidsstasjoner. Alt passer sammen uansett produkt eller systemtype, og systemer fra LINAK® er derfor de mest intuitive og fleksible systemene.

Dersom du vil vite mer om våre systemløsninger for kontorbord og arbeidsstasjoner, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovativ montering av kontorbord

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord play-icon

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss