Kontakt oss her
Teknologi og trender

"Bench" systemer for effektiv plassutnyttelse og et rent design

For tiden er det "benching" -systemer som øker mest i popularitet på kontorene. Det tilgjengelige kontorarealet for hver enkelt ansatt blir stadig mindre, men "benching" bringer inn et element av fleksibilitet når det gjelder bordene og hvordan de arrangeres.

"Bench" systemer for effektiv plassutnyttelse og et rent design

Allsidighet er viktig når man designer et kontormiljø der plassen skal utnyttes maksimalt. Det som synes å være en trend over flere tiår, er fortsatt en utfordring for bedriftene. Hvordan får du utnyttet plassen best mulig når kontorene ser ut til å bli stadig mindre? 

I følge tall som er publisert av CBS News, var gjennomsnittlig kontorareal per ansatt 14 kvadratmeter i 2017 – en betydelig reduksjon fra 21 kvadratmeter i 2010.

Det er her "bench" systemene kommer inn. Med tverrstag og braketter i "benching" kan man koble sammen to eller flere frittstående bord og redusere plassen som blir brukt på ledninger/kabler, personlige datahubs, skjermbrett, og også plassen som trengs for rengjøring og for å skape et godt inntrykk av kontoret. 

Optimal utnyttelse av den tilgjengelige plassen
Å bruke braketter til å koble sammen bord, ser faktisk ut til å frigi plass til hver enkelt ansatt. Innenfor bransjen har vi sett virkelig unik design med "benching" -systemer som oppfyller individuelle behov samtidig som de gjør kommunikasjon og samarbeid enda enklere. Dette er fremtidsrettet design som byr på valgmuligheter og som ofte gir en mer uforstyrret arbeidsplass enn standardbord med åpent design.

Flere valgmuligheter for brukeren av bordet
Vær innovativ, fokuser på de ansatte og gjøre "benching" systemer bevegelige. Med produkter som LINAK® DESKLIFT™ løftesøyler, der tverrstag og braketter er et alternativ, er det mye enklere å bygge sitte/stå-bord med "benching" -systemer.

Bruk av "benching" -systemer gir bedre interaksjon mellom mennesker – og mellom teknologiske løsninger. På den ledige plassen du får tilgjengelig, kan du slå sammen kabler eller å bruke en enkelt hub for teknologi, i motsetning til tidligere når man måtte ha flere kabler. 

Dersom kontorbordet er mobilt, kan batteridrevne løftesøyler sørge for at ditt område av bordet er så fleksibelt som mulig. Sitte/stå-funksjonen kan brukes uansett hvordan "benching" -systemet flyttes. 

Alt i alt gir du designere av kontorutstyr frihet til å lage åpnere og mer fleksible innredninger ved bruk av "benching" av høy kvalitet.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss