Kontakt oss her
System

LINAK Desk Frame 1 – den fleksible rammeløsningen for ethvert kontor

Desk Frame 1 (DF1) er et fleksibelt rammekonsept fra LINAK. Du kan kombinere det med de fleste produkter fra serien DESKLINE for å skape ditt eget unike sitte/stå-bord. Du har nærmest uendelige muligheter. Den fleksible løsningen Desk Frame 1 gir OEMs, produsenter av kontorbord og designere et bordsystem for hjem og kontor, som er raskt og enkelt å implementere – for alle bedrifter, store og små. Du kan bruke akkurat den bordplaten du ønsker.

LINAK® Desk Frame 1 helrammeløsning er et sett som kan tilpasses og som er pakket i tre esker

Desk Frame 1 (DF1) er den fleksible måten å lage din egen helramme basert på sett pakket i esker. Dette konseptet fra LINAK kan kombineres og matches med de fleste produkter fra serien DESKLINE®. Velg og kombiner en LINAK Kick & Click™ toppramme, en DESKLIFT™ SetPack (inneholder to løftesøyler, en kontrollboks, et betjeningspanel og kabler) og et sett med DESKLIFT™ Feet. Alt du trenger i tillegg er din egen bordplate.

Desk Frame 1 Kick & Click

Ramme - Kick & Click™
Med Kick & Click™ toppramme er det raskt og enkelt å montere løftesøylene til din bordplate. Du trenger ingen verktøykasse, skruer eller bolter – bare klikk delene sammen. Den er tilgjengelig i flere varianter og størrelser: Fixed (for bord opptil 120 cm), Adjustable Compact (for bord fra 100 – 130 cm), Adjustable Standard (for bord fra 140 – 200 cm) eller Base (for fleksible bordbredder).

 
Desk Frame 1 SetPack

Bein - DL SetPack
DESKLIFT™ SetPack (DL SetPack) er et sett som er pakket i en eske og som inneholder alle de elektriske elementene du trenger – to løftesøyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og de nødvendige kablene. Dette er hovedsakelig alt du trenger til ditt bordjusteringssystem. Dessuten har du full designfrihet fordi hver del finnes i forskjellige varianter, som søyler med rund, kvadratisk eller rektangulær profil, 2- eller 3-delte søyler i vanlig eller opp/ned-variant. Velg én av de tre standardfargene og match dem med din favoritt blant betjeningspanelene - det er et hav av muligheter.

 
Desk frame 1 Føtter

Fundament - DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) er den generelle betegnelsen for en rekke fundamenter for justerbare bord. De finnes i to standardlengder og med forskjellige bredder og passer til en rekke løftesøyler fra LINAK®, uavhengig av hvilken profil som er valgt. Du kan dessuten velge blant to forskjellige monteringsløsninger – toppmontering og nedfelt montering.

 

LINAK® – en "one-stop-shop"

I mange aspekter kompletterer DF1-konseptet en av markedets mest omfattende produktkataloger med elektriske systemer for justerbare kontormøbler. LINAK produktutvalg dekker allerede de mest avanserte bordene og arbeidsstasjonene med Anti-Collision løsninger, som Desk Sensor 1 og PIEZO™ , samt energisparende og miljøvennlige kontorbord med ZERO™ teknologi og PVC-Free™ systemelementer.
 

Vi vil alltid støtte deg

Med LINAK som partner får du support i verdensklasse og bransjeledende kvalitet. Med 30 lokale salgskontorer kjenner vi markedet ditt og kan tilby ekspertise basert på global erfaring, som gjør bedriften din konkurransedyktig. Kontakt din lokale representant for LINAK her.

 

 
Ta med deg ergonomien hjem fra kontoret

Ta med deg ergonomien hjem fra kontoret!
I vår nye hverdag har mange flyttet seg fra kontorbordet til kjøkkenbordet. Og selv hvis den globale utviklingen skulle la oss gå tilbake til kontoret, har hjemmekontoret definitivt kommet for å bli. Dr. Mark Benden og Martha Parker ved Texas A&M University Ergo Center har mange gode råd til alle som skal jobbe hjemme nå og i tiden fremover.
Les mer...

 

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord play-icon

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

MOVE – Hvorfor høydejusterbare sitte/stå-bord øker arbeidsytelsen

Få lavere sykefravær og skap et moderne kontormiljø med elektrisk høydejustering i kontorbordene. En verdifull investering for både arbeidsgivere og ansatte.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss